×
Click for more products.
No products were found.
Click for more products.
No products were found.
×

Silicone Fusion Habanero Prostate Massager - Electrastim D-227118

459,92 lei
Reference:
609224031977
Brand:
Add to wishlist
Love413
Descriere

Inspirat de cel mai bine vândut succes al aparatului de masaj de prostată ElectraStim Sirius, Habanero ia toate cele mai bune bucăți din fratele său mai mic și transformă plăcerea la unsprezece.

Mai întins și mai greu pentru mai multă stabilitate, Habanero are o „bază balansoar” care protejează cablurile și permite utilizatorului să stea literalmente și să se balanseze pentru o stimulare internă intensă.

Tija poate fi, de asemenea, îndoită în poziție pentru o precizie personalizată a prostatei - coloana vertebrală cu „memorie zero” din interior va asigura că Habanero rămâne în poziția pe care o preferați atât timp cât este necesar.

Transformă-ți jocul cu aparatul de masaj al prostatei Habanero Electro Sex - proiectat expert pentru jocul cel mai intens, indiferent dacă este folosit singur sau cu un partener.

Fabricat din silicon roșu picant, designul curbat al Habanero oferă o senzație plăcută de plenitudine în timp ce vizează prostata direct cu vârful curbat.

Siliconul negru scoate in evidenta zonele electroconductoare de pe laterala Habanero; poziționat în mod deliberat pentru a face mușchii tăi interni să strângă și să pulseze de plăcere, în timp ce vârful neted din silicon se freacă de punctul p. Combinația dintre electrostimulare și presiune fizică oferă o experiență uimitoare, care te va lăsa disperat să experimentezi mai mult.

Folosind sistemul nostru de „intrare ascunsă” care ascunde și protejează cablurile de stimulare în timpul utilizării, puteți, de asemenea, să stați și să vă balansați pe Habanero pentru senzații mai intense. Chiar și fără electrostimulare aplicată, forma ergonomică a lui Habanero este fantastică pentru șlefuirea și împingerea jocului împotriva prostatei, făcând aceasta o alegere versatilă pentru o mare varietate de utilizatori.

Habanero se laudă, de asemenea, cu tehnologia noastră „Shape and Play” în coloana vertebrală, care vă permite să-l îndoiți la cerințele dumneavoastră precise și va rămâne pe loc până când îl schimbați.

Compatibil cu oricare dintre unitățile noastre de stimulare (vândute separat), Habanero ar trebui să fie întotdeauna folosit cu un lubrifiant pe bază de apă de bună calitate pentru cele mai bune senzații posibile.

Cum se folosește Habanero

Habanero este conceput pentru stimularea prostatei, așa că este important să vă acordați timp în timpul inserției, ca în orice joc anal. Un lubrifiant pe bază de apă de bună calitate va spori senzațiile electro, precum și va ajuta la introducerea confortabilă, așa că este foarte recomandat.

Pentru a vă bucura de electro-senzațiile, conectați Habanero la stimulatorul dvs. (vândut separat) folosind porturile de conectare ascunse din bază.

Probabil că veți găsi mai ușor de făcut acest lucru înainte de inserare, dar ÎNTOTDEAUNA introduceți complet Habanero înainte de a porni stimularea. Încercarea de a introduce cu stimularea deja aplicată se poate simți inconfortabil.

Habanero trebuie introdus astfel încât cablurile să iasă înainte/în sus, în funcție de poziția dvs. Când crestele de pe bază se sprijină pe perineu, ai Habanero orientat corect.

Baza Stealth-Entry

Baza unică de intrare „stealth” a Habanero nu numai că vă permite să vă așezați pe (și să șleviți) jucăria, ci și să ascunde și să protejeze firele în timpul utilizării. Crestăturile pentru depozitarea cablurilor de la bază ajută la păstrarea firelor îngrijite pentru un joc neîntrerupt.

Formează și joacă

Habanero are tehnologia „Shape and Play” în vârf, care îi permite să fie format în poziții subtil diferite. Îndoiți vârful în poziția dorită; va rămâne apoi în acea poziție până când va fi schimbată din nou.

Dimensiuni

  • Lungime totală: 131 mm (5,16 inchi)
  • Lungime inserabila: 96 mm (3,77 inchi)
  • Diametru în cel mai lat punct: 41 mm (1,61 inchi)
  • Circumferința în cel mai lat punct: 125,6 mm (4,94 inchi)
  • Dimensiune conector: 2 mm (adaptoare disponibile pentru sisteme de 4 mm)

Materiale

Silicon de calitate medicală tratat cu platină

Inclus

  • Masaj de prostată din silicon Habanero
  • Geantă de depozitare din microfibră cu șnur
  • Instrucțiuni în mai multe limbi
Citeste mai multCiteste mai putin
ALTE DETALII
609224031977
TABELE DE MARIMI
RETUR SI RECLAMATII
RECENZII

Lasă o recenzie

  • Calitatea produsului:
Descrieți acest produs folosind cuvinte simple și scurte.
Incarca Imagini:
Trage sau incarca imagini aici sau dă clic pentru a încărca.

Menu

Meniu

Cont client

  Autentificare

  Creaza cont nou

  Am uitat parola

_____________________

  Contul meu

  Adresele mele

  Istoric si stadiul comenzii

  Vouchere

  Formular de retur

  GDPR

_____________________

  Notice

.

Creaza un cont pentru a salva produsele favorite

Sign in

Create a free account to use wishlists.

Sign in

Vă rugăm să vă conectați mai întâi.

Conectare