×
Click for more products.
No products were found.
Click for more products.
No products were found.
×

Square Self Adhesive Pads - Electrastim D-227128

39,93 lei
Reference:
609224031489
Brand:
Add to wishlist
Love401
Descriere

Cele mai bine vândute ElectraPad-uri pătrate unipolare sunt un element de bază al oricărui kit electro-sex și sunt incluse cu multe dintre stimulatoarele noastre. Sunt incredibil de ușor de folosit și pot fi purtați oriunde sub talie pentru a intensifica senzațiile pe care le simți în timpul masturbării, preludiilor și sexului.

Conectați 2 plăcuțe la un singur canal de pe stimulator, îndepărtați suportul și apăsați-le pe corp. Suprafața pătrată de 2 inci a fiecărui tampon conduce electrostimularea pentru a crea furnicături și pulsații erotice care sporesc senzațiile erotice.

Încercați să împărtășiți sexul electro cu partenerul dvs. atunci când amândoi purtați un tampon pe un singur canal. Nu numai că vei simți senzație prin tampoane, dar vei crea și furnicături oriunde tu și iubitul tău atingeți.

Un set Uni-polar ElectraPads este o parte esențială a oricărui kit electrosex. Versatile în aplicare și senzație, pot fi purtate oriunde sub talie pentru a îmbunătăți senzațiile erotice și sadomasochistice.
Cu nivelurile de putere scăzute, acestea funcționează similar cu o centură de tonifiere a taliei, provocând furnicături plăcute și contracții musculare în timp cu stimularea. Cuplurile pot împărtăși stimularea purtând câte un tampon fiecare, permițându-le să experimenteze electrostimularea oriunde ating.

Porniți alimentarea și ElectraPad-urile aduc o îmbunătățire intensă a jocului senzorial BDSM, inclusiv biciuirea și bătaia. Pur și simplu aplicați un tampon pe fiecare fesă înainte de o lovitură și subordonatul dvs. va simți un bâzâit e-stim alături de fiecare lovitură. Când este folosit cu ElectraStim Flick, fiecare lovitură este transformată pe măsură ce stimularea răspunde la ferocitatea leagănului tău.

Puteți purta ElectraPad-uri oriunde sub talie, așa că sunt incredibil de versatile și pot fi aplicate direct pe penis sau labii pentru o accentuare senzuală a masturbării, preludiilor, sexului oral și sexului.

Fiecare ElectraPad poate fi purtat de până la 6 ori de către aceeași persoană, așa că asigurați-vă că țineți suportul din plastic la îndemână. Dacă adezivul începe să se simtă puțin uscat, adăugați pur și simplu o picătură de apă pentru a-l împrospăta.

Tip electrod:

Unipolar pentru stimulare externă - necesită 1 conector pin de 2 mm. 4 ElectraPad-uri sunt incluse în fiecare pachet. Va trebui să utilizați 2 electrozi unipolari (cum ar fi 2 plăcuțe) pentru a finaliza circuitul. ElectraPad-urile trebuie conectate la un stimulator ElectraStim pentru ca senzația să fie simțită.

dimensiuni:

  • 2 inchi x 2 inchi (48 mm x 48 mm)

Materiale:

  • Tesatura si gel conductiv autoadeziv.
Citeste mai multCiteste mai putin
ALTE DETALII
609224031489
TABELE DE MARIMI
RETUR SI RECLAMATII
RECENZII

Lasă o recenzie

  • Calitatea produsului:
Descrieți acest produs folosind cuvinte simple și scurte.
Incarca Imagini:
Trage sau incarca imagini aici sau dă clic pentru a încărca.

Menu

Meniu

Cont client

  Autentificare

  Creaza cont nou

  Am uitat parola

_____________________

  Contul meu

  Adresele mele

  Istoric si stadiul comenzii

  Vouchere

  Formular de retur

  GDPR

_____________________

  Notice

.

Creaza un cont pentru a salva produsele favorite

Sign in

Create a free account to use wishlists.

Sign in

Vă rugăm să vă conectați mai întâi.

Conectare