×
Click for more products.
No products were found.
Click for more products.
No products were found.

Cele mai bune cadouri de Ziua Îndrăgostiților – TOP 10

Publicat cu2 Ani in urma
Love1

Luna iubirii se apropie cu pași repezi, așa că este o idee bună să te gândești la ce fel de cadou de Ziua Îndrăgostiților vei primi cealaltă jumătate. Dacă încă nu ești hotărât, îți vom oferi câteva idei de „top of top” pentru cadourile de Ziua Îndrăgostiților. Cauți ceva romantic? Descoperiți cele mai noi tendințe și idei pentru cadouri unice de Ziua Îndrăgostiților 2022!

1. Seturi de lenjerie senzuală

Nu poți greși niciodată cu un clasic. Cu doar puțină fantezie, chiar și unul dintre cele mai practice cadouri se poate dovedi a fi începutul unei aventuri amoroase romantice și incitante. Începeți prin a căuta seturi de lenjerie  . Va face fiecare femeie să se simtă super fermecătoare și feminină. Dacă nu știi dimensiunea partenerei tale, nu-ți face griji! Lenjeria de pe intimitis este foarte este foarte elastică și se va adapta cu ușurință la forma ei frumoasă a corpului, asigurând confortul purtării. Uitate-te cu discretie , depisteaza marimea si alege ceea ce o va face sa se simta minunat. Pentru a face cadoul tău de Valentine și mai fierbinte, adaugă niște parfumuri seducătoare cu feromoni la setul de lenjerie intimă.

2. Sesiune foto pentru doi

Un voucher pentru sedinta foto va fi o idee total originala pentru un cadou de Valentine's Day. Poți chiar să faci un pas mai departe și să-i sugerezi partenerului tău să pozeze în lenjeria ei sexy preferată . O versiune romantică a acestui cadou ar fi o ședință foto în doi. Ea va fi cu siguranță surprinsă! De asemenea, vă va lăsa cu un suvenir grozav de pus în portofel, pe perete sau noptieră. Vezi toate posibilitățile?! Puteți decide împreună care versiune vi se potrivește cel mai bine!

3. SPA

A spune că trăim într-o lume cu ritm rapid este un eufemism. E greu să fii de acord. De aceea, o perioadă relaxantă de pauză va fi o idee minunată de cadou de Ziua Îndrăgostiților. Pregătiți o baie fierbinte și aromată cu petale de trandafir. Așezați și aprindeți lumânări în jurul căzii - acestea vor spori atmosfera confortabilă. Bomba noastră de baie picantă va funcționa perfect aici. Un vârf de feromoni va încălzi atmosfera dintre voi doi și vă va oferi o noapte lungă și senzuală în îmbrățișarea celuilalt. Un masaj acasă ar putea fi o alternativă bună. Transformă-ți dormitorul într-un spațiu de wellness plin de arome frumoase. Este o idee care combină momentele petrecute împreună cu preludiul emoționant.

4. Un cadou original de Ziua Îndrăgostiților – un borcan de dragoste

Un borcan simplu poate fi o idee romantică pentru Ziua Îndrăgostiților . Găsiți un borcan cu gură largă în dulapul de bucătărie. Curățați-l pe dinăuntru și pe exterior dacă este necesar (puteți împrumuta ceva de la prietena ta pentru a face acest lucru). Apoi, legați în jurul ei panglici roșii și rafie (le puteți obține de la orice florărie) pentru o senzație rustică. Pregătește în jur de 20 (sau mai multe) felicitări roz sau roșii în formă de inimă, notează-le pe ele câteva idei de întâlnire pentru 2022 și pune-le înăuntru. O altă idee este să scrieți numele locurilor pe care le veți vizita împreună sau idei pentru nopți fierbinți pentru doi . Totul depinde de tine și de imaginația ta ce va găsi pe acele inimioare...

5. Bijuterii – o idee minunată de Ziua Îndrăgostiților

După cum spunea Marilyn Monroe: „diamantele sunt cele mai bune prietene ale unei fete”! Dar sunt și cel mai bun prieten al unui băiat, mai ales când el caută acel cadou perfect de Ziua Îndrăgostiților ;) Bijuteriile bine alese fac fiecare femeie să se simtă mai atractivă. Iar bijuteriile primite cadou de la bărbatul ei dau un sentiment de apropiere – se va gândi la relația ta apropiată de fiecare dată când o îmbracă. Un colier cu pandantiv în formă de inimă de aur sau argint va fi un cadou excelent de Ziua Îndrăgostiților pentru ea . Dacă relația ta este mai dinamică, colecția noastră de bijuterii pentru corp Bijou ar putea fi o opțiune intrigantă. Combinat cu un plus picant, va face ca temperatura să se ridice la extrem, nu numai în noaptea de Valentine's Day!

6. Un itinerariu de călătorie, adică un cadou romantic de Ziua Îndrăgostiților

Dacă ție și partenerului tău le place să călătorești, atunci o hartă a călătoriilor tale împreună va fi la fața locului! Tot ce trebuie să faci este să iei niște tablă de plută și să montezi pe ea o hartă a lumii imprimată pe hârtie groasă. Puneți ace multicolore pe locurile pe care le-ați vizitat împreună. De asemenea, puteți adăuga pe hartă o fotografie de la fiecare călătorie. Acum puneți totul într-un cadru și înfășurați-l. Ea se va bucura cu siguranță de amintirile aduse și va fi inspirată să planifice o altă călătorie.

7. Lenjerie sexy, ținute erotice și accesorii obraznice

Vacanța îndrăgostiților este o oportunitate grozavă de a încerca ceva interesant! Poate ai vorbit despre gadget-uri care ar putea adăuga un pic de condiment relației tale. Această mască roșie și plușul sexy îți vor intensifica intențiile și vor stimula simțurile. Un joc de fantezie este un scenariu seducător pentru această noapte specială! Folosiți o cultură sclipitoare – o atmosferă fierbinte este garantată!

8. Vizitează locuri care sunt importante pentru tine

Faceți o listă cu locurile care au o importanță deosebită pentru relația voastră. Poate restaurantul la care ai fost la prima ta întâlnire? Sau poate sala de sport în care nu v-ați putea lua ochii unul de la celălalt? Dacă aceste locuri nu sunt aproape, nu este nimic rău în a prelungi Ziua Îndrăgostiților pe o lună întreagă! Nu numai că va fi un cadou distractiv, ci și foarte sentimental. În plus, alegeți un loc nou unde puteți face ceva de neuitat împreună. Un zbor cu parapanta sau o parașutism într-un tunel de vânt va fi o aventură surprinzătoare!

9. Flori – un cadou universal de Ziua Îndrăgostiților pentru ea

Plantele de casă au devenit super populare în ultimii ani. Dacă partenerul tău se întâmplă să fie un fan al unei jungle acasă, găsește un magazin care oferă o selecție largă de plante. Unele dintre cele mai interesante idei de Ziua Îndrăgostiților includ spiderwort sau syngonium neon robusta. O nouă plantă îi va arăta că nu ești indiferentă față de hobby-urile și pasiunile ei. Un buchet clasic de trandafiri roșii va fi cu siguranță și un cadou romantic de Ziua Îndrăgostiților pentru fata ta .

10. Acea noapte specială

Dacă tot te întrebi: ce ar trebui să-i iau de Ziua Îndrăgostiților? , amintește-ți că cadoul tău nu trebuie să vină împachetat într-o cutie. Vacanța cuplului este o zi care merită pur și simplu să-ți dedici timp celeilalte jumătăți. Puteți pregăti felul sau desertul lor preferat cu afrodisiace – este cea mai simplă idee care va fi întotdeauna un succes. Aprindeți niște lumânări, obțineți vinul ei preferat, selectați muzica potrivită și aveți o seară de poveste! Acest scenariu asemănător unui film ți se poate părea un pic cam brânză, dar în adâncul sufletului fiecare femeie visează la o asemenea seară.

Ziua Îndrăgostiților 2022 să fie plină de momente uimitoare petrecute împreună! Vă uream răpiri romantice de dragoste și experiențe de neuitat în brațele iubitului dvs.!

Lasa un Comentariu
Leave a Reply

Menu

Meniu

Cont client

  Autentificare

  Creaza cont nou

  Am uitat parola

_____________________

  Contul meu

  Adresele mele

  Istoric si stadiul comenzii

  Vouchere

  Formular de retur

  GDPR

_____________________

  Notice

.

Creaza un cont pentru a salva produsele favorite

Sign in

Create a free account to use wishlists.

Sign in

Vă rugăm să vă conectați mai întâi.

Conectare