×
Click for more products.
No products were found.
Click for more products.
No products were found.

Ziua iubitului? Fă-o de neuitat!

Publicat cu2 Ani in urma
Love0

3 octombrie este data pe care trebuie să o marchezi cu roșu în calendarul tău. Ziua Națională a Iubitului este o oportunitate grozavă nu numai de a-i arăta persoanei iubite cât de important este pentru tine, ci și de a-i îndeplini fanteziile ascunse.

Am putea paria pe toate comorile din lume că nu se așteaptă la nimic special. Dacă ceva, probabil că crede că îi vei primi un nou gadget tehnologic sau un alt produs de îngrijire. De aceea, vrem să te convingem să-i cumperi ... lenjerie intimă de damă pentru Ziua iubitului . Nu, nu pentru el. Pentru tine. Și de fapt... puțin pentru tine și puțin pentru el.

Surpriză – cel mai bun cadou de Ziua Barbatului

Nu vom minți – atunci când ne creăm colecțiile Obsessive, ne gândim mai întâi la tine. Pentru a te face să te simți frumoasă, sexy și specială în corpul tău (și în lenjeria noastră). Dar adevărul este că ne gândim mereu la întrebarea „Se va bucura și EL?” Îl veți captiva mai bine într-un corset elegant sau într-un bodystocking cu îndrăzneală ? Ce va face când te va vedea la micul dejun într-un halat de baie senzual din dantelă neagră? Va pleca devreme de la serviciu când îi trimiți o fotografie purtând o mască , un flogger în mână sau într-un ham negru sexy , dezvăluind ce-l așteaptă seara?

Deschideți pe propriul risc

Va rămâne cu gura căscată când îi vei arăta în noua ta cămașă de noapte? Și cum va reacționa când îl primiți acasă într-un costum obraznic de asistentă sau de școalarita ?

Suntem convinși că atunci când îi înmânați cutia noastră iconică albă cu cuvintele „Deschide pe propriul risc”, nu va ști la ce să se aștepte. Și când în sfârșit va îndrăzni să-l deschidă, vă garantăm că va fi mai mult decât mulțumit. În cei 15 ani de a crea brandul Obsessive, nu am întâlnit încă un bărbat care să poată rezista unei femei într-un set de lenjerie din dantelă roșie. Un bărbat căruia nu i-ar plăcea ideea de a condimenta atmosfera din dormitor adăugând accesorii senzuale și care nu ar fi afectat de vederea copselor atașate de un portjartier sexy.

Surpriză cu o deghizare sexy!

Așa că a menționat acum câteva zile că și-ar dori un nou joc de consolă pentru Ziua iubitului ? Nu-ți face griji că nu l-ai primit pentru el. Va uita totul în momentul în care va vedea noul tău rol în dormitor: o însoțitoare de zbor sexy , o secretară atrăgătoare sau o polițistă ademenitoare . În loc să-și petreacă noaptea jucând, va fi bucuros să te aresteze, să scrie un plan de afaceri cu tine sau pur și simplu să zboare cu tine. Iar dimineața va începe să-și dea seama cum să-și ia ziua liberă la serviciu după acea noapte îmbătătoare.

Lenjerie intimă pentru amândoi – cel mai bun cadou pentru el

Desigur, nu e nimic rău să-i oferi căști noi, parfum interesant sau bilete la un joc. Dar să fim sinceri – toate aceste lucruri senzuale bat toate celelalte daruri la punch. De ce? Pentru că sunt într-adevăr un cadou pentru amândoi. Și deși Ziua iubitului este sărbătoarea lui – chiloți din satin moale, un sutien care subliniază bustul și ciorapii seducătoare vor rămâne în garderoba ta și îți vor oferi plăcere de zi cu zi....

Lasa un Comentariu
Leave a Reply

Menu

Meniu

Cont client

  Autentificare

  Creaza cont nou

  Am uitat parola

_____________________

  Contul meu

  Adresele mele

  Istoric si stadiul comenzii

  Vouchere

  Formular de retur

  GDPR

_____________________

  Notice

.

Creaza un cont pentru a salva produsele favorite

Sign in

Create a free account to use wishlists.

Sign in

Vă rugăm să vă conectați mai întâi.

Conectare