×
Click for more products.
No products were found.
Click for more products.
No products were found.
×

SATISFYER - WOMAN DISINFECTANT SPRAY 300 ML D-231297

53,50 lei
Reference:
4019514306603
Brand:
Add to wishlist
Love0
Descriere

Informații despre produs „Satisfyer Woman Spray dezinfectant”

  • Acest spray dezinfectant fără alcool oferă o protecție simplă și fiabilă împotriva bacteriilor și virușilor. Datorită capului său de pulverizare convenabil, curățarea produselor de plăcere este ușoară, delicată cu materialul și eficientă - toate în același timp.

De ce ar trebui să folosesc spray-ul dezinfectant pentru femei?

  • Satisfyer-ul dvs. este conceput pentru a vă oferi orgasme intense și uluitoare în mod regulat. Pentru a vă asigura că siliconul delicat și foarte moale își păstrează calitatea înaltă pentru o perioadă lungă de timp, este important să curățați și să întrețineți întotdeauna suprafața în mod temeinic. Spray-ul dezinfectant Satisfyer pentru femei este special formulat pentru Satisfyer și îndepărtează cu grijă o mare varietate de ciuperci, bacterii și viruși. Spray-ul dezinfectant Satisfyer Woman fără alcool este foarte puternic, dar totuși delicat cu materialul. Nu utilizați un dezinfectant convențional atunci când curățați, deoarece acesta poate ataca suprafața moale a Satisfyer-ului, o poate face poroasă sau vă poate deteriora pielea dacă utilizați din nou dispozitivul imediat după curățare. Produsele noastre de curățare a dispozitivelor de wellness sexuală Satisfyer sunt inofensive pentru sănătatea dumneavoastră, dar ar trebui să fie întotdeauna utilizate direct pe produs în sine și nu pe piele.

Cum folosesc spray-ul dezinfectant pentru femei?

  • Datorită atașamentului practic de pulverizare, puteți uda cu ușurință Satisfyer-ul cu dezinfectant. Mai întâi curățați-vă plăcerea cu apă călduță și săpun și uscați-l cu o cârpă fără praf. Datorită finisajului impermeabil (IPX7) al produselor Satisfyer, nu trebuie să vă faceți griji când îl curățați cu apă. Pulverizeaza apoi produsul cu generozitate cu dezinfectantul si lasa-l sa isi faca efectul 1-2 minute. Doar ștergeți-l cu o cârpă fără scame și Satisfyer-ul dvs. este gata pentru următorul orgasm.

Proprietăți „Stisfyer Woman Spray dezinfectant”

  • Continut: 300 ml
  • Greutate: 340 g
  • Conținut: 100 g de soluție conține 0,24 g clorură de didecildimetilamoniu, 0,24 g clorură de alchildimetilbenzilamoniu, 0,24 g clorură de alchildimetiletilamoniu
Citeste mai multCiteste mai putin
ALTE DETALII
4019514306603
TABELE DE MARIMI
RETUR SI RECLAMATII
RECENZII

Lasă o recenzie

  • Calitatea produsului:
Descrieți acest produs folosind cuvinte simple și scurte.
Incarca Imagini:
Trage sau incarca imagini aici sau dă clic pentru a încărca.

Menu

Meniu

Cont client

  Autentificare

  Creaza cont nou

  Am uitat parola

_____________________

  Contul meu

  Adresele mele

  Istoric si stadiul comenzii

  Vouchere

  Formular de retur

  GDPR

_____________________

  Notice

.

Creaza un cont pentru a salva produsele favorite

Sign in

Create a free account to use wishlists.

Sign in

Vă rugăm să vă conectați mai întâi.

Conectare