×
Click for more products.
No products were found.
Click for more products.
No products were found.
×

Premium Silicone G-Spot Vibrator - Cici Beauty D-232463

224,94 lei
Reference:
8435565937850
Brand:
Add to wishlist
Love355
Descriere

Combinația dintre un motor neobișnuit de puternic și senzația de silicon flexibil de înaltă calitate în interior fac din acest vibrator puternic punctul culminant absolut al colecției tale. Datorită motorului său de nouă generație, vibrațiile puternice și profunde sunt distribuite ideal în întregul vibrator și oferă o stimulare neașteptat de intensă. Vibratorul nostru de top! Tehnologia sa Cici Beauty silicone Flex asigură că tija din silicon moale se adaptează perfect corpului tău, iar vibrațiile sunt transmise cu mai multă putere ca niciodată.

Pofta mare necesită vibrații mari! Este un lucru bun că această splendoare atent lucrată din silicon selectat de nouă generație și atingere delicată este acolo atunci când pasiunea te învinge. Cu cele 10 programe de vibrații impresionant de puternice, precum și cu diametrul maxim de 3,5 cm și un arbore flexibil cu o lungime de inserție de aproximativ 16 cm, acest exemplu de lux nu lasă nimic de dorit. Designul sau elegant exclusiv pare deosebit de seducător și subțire și o curbă ușoară în favoarea punctului dvs. G și oferă femeilor care știu ce își doresc senzația minunată de a fi complet împlinite.

CICI BEAUTY ARE MESAJE PENTRU VOI!

Poți să te descurci cu băieții mari cu ușurință? Bine, pentru că acesta chiar merge din plin înainte! Cu forma sa ergonomică și butoanele integrate, îți poți găsi intuitiv vibrația preferată la atingerea unui buton, păstrând în același timp plăcerea pasională pe care ți-o aduce sub control, chiar și atunci când lucrurile devin deosebit de sălbatice. Cele 10 programe de vibrații deosebit de puternice constau din 5 intensități și 5 ritmuri cerești. Vibrațiile sunt distribuite ideal în întregul vibrator, astfel încât sunt intens stimulatoare atât în partea superioară, cât și în cea inferioară. Datorită procesării rezistente la apă (IPX7), Cici Beauty Premium G-Spot vă invită și la plăceri senzuale la duș sau la baie.

DĂ-I PUTERE!

Bateriile încorporate în noul tău vibrator preferat îl fac reîncărcabil și, prin urmare, ecologic. Dacă doriți să vă încărcați dispozitivul de agrement cu o priză, cablul USB inclus poate fi suplimentat cu o priză standard de 5 V.

MAI DISTRACȚIE CU LUBRIFICANT

Pentru o plăcere netedă maximă, utilizați întotdeauna Cici Beauty cu unul dintre lubrifianții pe bază de apă Waterfeel sau Aqua, care se potrivesc perfect cu produsul. Acest lucru va face ca experiența dvs. să fie vesel intensă și vă va oferi un factor suplimentar de plăcere. Sunt disponibile in versiuni neutre, cu efecte reci, calde si aromate.

MATERIALE ȘI ÎNGRIJIREA

Cici Beauty Silicone are o suprafață mată satinată incredibil de flexibilă. Rezistente la apa (IPX7) si combinate cu un control ergonomic practic din acelasi material cu detalii din ABS GOLD rezistent la zgarieturi, jucariile Cici Beauty sunt usor de curatat si raman igienice pentru o perioada indelungata. Materialul flexibil este minunat de alunecos și se încălzește rapid la temperatura corpului. Vibratorul dumneavoastră poate fi curățat rapid și ușor cu puțin săpun și apă caldă. In fine, garanteaza o igiena exhaustiva cu cateva pulverizari de dezinfectant de curatat pentru jucarii.

Bucurați-vă de jucărie la fel de mult cum ne-am bucurat să o facem pentru tine.

BRANDUL CICI BEAUTY

Cici Beauty - mult mai mult decât un brand european! Totul a început cu stimularea prin motoare inovatoare și materiale unice. Cel mai important brand de wellness sexual din lume îmbogățește acum viața amoroasă a peste 200.000 de femei, bărbați și cupluri din peste 100 de țări, cu o gamă exclusivă de produse de ultimă oră. Cu caracteristici de calitate precum silicon de înaltă calitate, garanție de 5 ani, complet impermeabil (IPX7) și motoare puternice, marca europeană de succes este întotdeauna atentă să combine tehnologia cu designul excepțional în produsele sale. Un produs asamblat în Spania cu cea mai înaltă calitate europeană

Specificații:

  • 10 moduri de vibrație
  • motor super puternic
  • Stimularea punctului G
  • 25,0 cm x 3,5 cm (Inserabil 16,0 cm)
  • USB reîncărcabil
  • IPX7 rezistent la apa
  • Silicon super moale și ABS
  • Material sigur pentru corp
  • Fara ftalati
  • WATERFEEL Lubrifiant Neutru Cadou 6 ml
Citeste mai multCiteste mai putin
ALTE DETALII
8435565937850
TABELE DE MARIMI
RETUR SI RECLAMATII
RECENZII

Lasă o recenzie

  • Calitatea produsului:
Descrieți acest produs folosind cuvinte simple și scurte.
Incarca Imagini:
Trage sau incarca imagini aici sau dă clic pentru a încărca.

Menu

Meniu

Cont client

  Autentificare

  Creaza cont nou

  Am uitat parola

_____________________

  Contul meu

  Adresele mele

  Istoric si stadiul comenzii

  Vouchere

  Formular de retur

  GDPR

_____________________

  Notice

.

Creaza un cont pentru a salva produsele favorite

Sign in

Create a free account to use wishlists.

Sign in

Vă rugăm să vă conectați mai întâi.

Conectare