×
Click for more products.
No products were found.
Click for more products.
No products were found.
×

Pro Condoms 60 Mm 10 Units - My Size D-228871

64,95 lei
Reference:
4025838410605
Brand:
Add to wishlist
Love68
Descriere

Fiecare om este unic. Și măsurile tale. Nu există medii.

Un prezervativ care se potrivește perfect tuturor bărbaților indiferent de mărimea lui, făcut pe măsură, oferind potrivirea individuală perfectă, cu o calitate superioară, acesta era obiectivul nostru modest când am început în 2008. MEA. SIZE a reinventat o viață sexuală mai sigură și mai senzuală, dincolo de granițele Europei. Oferim pentru uz individual o husa genitala masculina, realizata pentru a permite o senzatie de bine si siguranta.

Cu al meu. SIZE toate plângerile legate de folosirea prezervativelor sunt eliminate din cauza lipsei de sensibilitate și devin pură plăcere și ultrasensibilitate.

Contracepția personală, dar consensuală, integrată în siguranță nestingherită și plăcere sensibilă: o soluție sexuală pentru oameni.

ALE MELE. SIZE se adaptează tuturor nevoilor din MY. SIZE PRO

  • Unități: 10 unități
  • Diametru: 60 mm

UNIC

  • ALE MELE. SIZE PRO este singurul brand din lume care oferă utilizatorilor săi o gamă largă de lățimi: 45 – 47 - 49 -53 - 57 - 60 - 64 - 69 - 72

PIELEA FRUMOASA

  • Produs cu conținut scăzut de alergeni datorită utilizării VYTEX pur: latex care conține cu 90% mai puține proteine de latex decât latexul obișnuit, rezultând un produs care este aproape complet alergen, lipsit de proteine și contaminanți.

MIROS

  • Reducerea substanțială a mirosului obișnuit al prezervativelor, datorită utilizării VYTEXLatex de înaltă puritate.

ULTRA-SENSIBILĂ

  • Cu o grosime a peretelui de numai 0,05 - 0,06 mm, prezervativele MY. SIZE PRO sunt mult mai subtiri si ofera o senzatie naturala ultrasensibila.

SIGURANȚĂ

  • Prezervativele noastre personalizate reduc efortul aplicat care apare la punerea prezervativelor, cea mai frecventa cauza de spargere a prezervativelor.

VEGETARIAN

  • Prezervativele noastre. SIZE PRO sunt scutite de orice produs și nu conțin ingrediente sau materiale de origine animală.

UTILIZARE

  • Lamina specială de etanșare a prezervativelor noastre MY. SIZE PRO este foarte subtire, prin urmare este foarte simplu de deschis.

CALITATE

  • Cu mult peste standard, prezervativele noastre vegane sunt fabricate conform unui proces certificat și durabil. Toate produsele poartă eticheta CE și aplică Directiva UE privind dispozitivele medicale, 93/42/EEC.

LEGALITATE

  • Drepturile de muncă și condițiile de muncă ale furnizorilor noștri sunt revizuite periodic și respectă permanent standardele internaționale ale OIA, Organizația Internațională a Muncii.

DURABILITATE

  • Măsurile de mediu și sustenabilitate ale procesului de fabricație al produselor noastre sunt revizuite periodic și respectă permanent standardul internațional ISO 14001. Garantează îmbunătățirea continuă a performanței de mediu a procesului de fabricație.

ENERGIE SOLARA

  • Până în 2021, mai mult de 60% din energia necesară procesului de fabricație a produselor noastre va proveni din resurse regenerabile. Urmăm, de asemenea, o schemă riguroasă de reciclare a apei și de utilizare a apei pluviale.
Citeste mai multCiteste mai putin
ALTE DETALII
4025838410605
TABELE DE MARIMI
RETUR SI RECLAMATII
RECENZII

Lasă o recenzie

  • Calitatea produsului:
Descrieți acest produs folosind cuvinte simple și scurte.
Incarca Imagini:
Trage sau incarca imagini aici sau dă clic pentru a încărca.

Menu

Meniu

Cont client

  Autentificare

  Creaza cont nou

  Am uitat parola

_____________________

  Contul meu

  Adresele mele

  Istoric si stadiul comenzii

  Vouchere

  Formular de retur

  GDPR

_____________________

  Notice

.

Creaza un cont pentru a salva produsele favorite

Sign in

Create a free account to use wishlists.

Sign in

Vă rugăm să vă conectați mai întâi.

Conectare