×
Click for more products.
No products were found.
Click for more products.
No products were found.
×

EOL PHR Parfum 10 Ml - Unscented Male D-235013

119,97 lei
Reference:
818141011171
Brand:
Add to wishlist
Love0
Descriere

Spray cu feromoni fără parfum, în special pentru bărbați. Conține feromonul numit Androstenol. Androstenol: Acest feromon creează o impresie plăcută și îl poate face pe purtător să pară mai puțin intimidant și mai accesibil. Este un stimulator de conversație și ajută la crearea sentimentelor de empatie și romantism. Poreclit „;Ice Braker”; feromon, este foarte androgin și pare să funcționeze atât la bărbați, cât și la femei.

Poate fi un instrument foarte eficient atunci când este folosit în lumea întâlnirilor și în alte situații sociale și, de asemenea, este cunoscut pentru a ajuta la promovarea mesajului coital de vorbire de pernă. De asemenea, poate crea o aură de vitalitate și jucabilitate, care este, de asemenea, atractivă.

Poate fi un instrument foarte eficient atunci când este folosit în lumea întâlnirilor și în alte situații sociale și, de asemenea, este cunoscut pentru a ajuta la promovarea mesajului coital de vorbire de pernă. De asemenea, poate crea o aură de vitalitate și jucabilitate, care este, de asemenea, atractivă. Coloniile noastre de feromoni durează aproximativ 8-12 ore. Sticla noastră este de dimensiuni mici, așa că o puteți lua cu ușurință cu dvs. pentru reluarea ulterioară a aplicării. Vine cu un pulverizator elegant de buzunar.

Feromonii sunt o modalitate excelentă de a construi încrederea, de a reține atenția oamenilor în situații sociale și de a atrage parteneri sexuali. Feromonii noștri fără parfum pentru bărbați vă permit să combinați toate marile beneficii ale feromonilor cu orice parfum doriți!

Folosiți Unscented Male dacă preferați să rămâneți fără parfum sau împerecheați-l cu propria dvs. colonie/parfum. De asemenea, puteți pune un strat pentru a atrage ambele sexe dacă vindeți clienților de ambele sexe.
Efectele coloniilor Eye of Love includ atractivitate sporită, încredere și autoritate percepută. Te vei bucura de un magnetism sexual mai mare și de o personalitate mai dinamică.

Citeste mai multCiteste mai putin
ALTE DETALII
818141011171
TABELE DE MARIMI
RETUR SI RECLAMATII
RECENZII

Lasă o recenzie

  • Calitatea produsului:
Descrieți acest produs folosind cuvinte simple și scurte.
Incarca Imagini:
Trage sau incarca imagini aici sau dă clic pentru a încărca.
AI PUTEA DORI, DE ASEMENEA

Menu

Meniu

Cont client

  Autentificare

  Creaza cont nou

  Am uitat parola

_____________________

  Contul meu

  Adresele mele

  Istoric si stadiul comenzii

  Vouchere

  Formular de retur

  GDPR

_____________________

  Notice

.

Creaza un cont pentru a salva produsele favorite

Sign in

Create a free account to use wishlists.

Sign in

Vă rugăm să vă conectați mai întâi.

Conectare