×
Click for more products.
No products were found.
Click for more products.
No products were found.
×

Eol Phr Parfum Deluxe 50 Ml - After Dark - Eye Of Love D-235006

269,95 lei
Reference:
818141011751
Brand:
Add to wishlist
Love0
Descriere

Parfumul AFTER DARK este creat pentru femei, pentru acele momente in care noaptea intra in joc sau intr-un cadru mai intim alaturi de partenerul sau iubitul tau. Ideal pentru a atrage sexul opus și pentru cuplul să vadă cea mai atrăgătoare femeie fără să știe motivul.

Parfumul Eye of Love After Dark Pheromone este conceput pentru a oferi un plus în viața personală, profesională și romantică. Conține feromoni de cea mai înaltă calitate pentru a atrage bărbații.
Parfumul prezinta un amestec senzual de iasomie calda, stanjenel si ciocolata alba dulce, cremoasa. Note de grapefruit proaspăt și vanilie.

  • De mare putere
  • Durabil
  • parfum dulce și sexy

Ascuțit. Sexy. Îndrăzneţ. Vrei ca seara ta să se încheie cu ceva mai mult decât un sărut? After Dark este aroma perfectă pentru a te însoți într-o seară de întâlnire sau pentru a retrăi pasiunea alături de partenerul tău.

Conceput pentru femeile care doresc să atragă bărbații, notele de iris, grapefruit și ulei de galbanum se unesc pentru a face din acesta cel mai senzual parfum de până acum. Plutind chiar sub suprafață deliciile irezistibile ale ciocolatei albe și iasomiei, toate susținute de o bază frumoasă de rădăcină de costus, vanilie și chihlimbar. În plus, este combinat cu amestecul perfect de feromoni.

Parfumul este incontestabil evocator de la început – un cabaret al simțurilor dacă vrei – adăugând bogăție și căldură la tot ceea ce atinge o femeie. Prezentat într-o sticlă luminoasă de culoare aurie, parfumul proiectează strălucirea interioară în fiecare femeie.
Dacă cauți să fii irezistibil, ești în locul potrivit. Începeți-vă preludiul cu un strop de After Dark și vedeți ce se întâmplă. te provocăm

Ascuțit. Sexy. Îndrăzneţ. Vrei ca seara ta să se încheie cu mai mult decât un simplu sărut? After Dark este parfumul perfect pentru a te însoți într-o întâlnire de noapte sau pentru a readuce pasiunea la viață alături de partenerul tău.

Conceput pentru femeile care doresc să atragă bărbații, notele de ulei de crin, grapefruit și galbanum se leagă împreună pentru a face din acest parfum cel mai senzual de până acum. Plutește chiar sub suprafață deliciile irezistibile ale ciocolatei albe și iasomiei, toate susținute de o bază minunată de rădăcină de costus, vanilie și chihlimbar. În plus, este combinat cu amestecul perfect de feromoni.


Parfumul este incontestabil evocator de la început – un cabaret al simțurilor dacă vrei – adăugând bogăție și căldură la tot ceea ce atinge o femeie. Prezentat într-o sticlă luminoasă de culoare aurie, parfumul proiectează strălucirea interioară în interiorul fiecărei femei.

Dacă vrei să fii irezistibil, ești în locul potrivit. Începeți-vă preludiul cu un strop de After Dark și vedeți ce se întâmplă. Te provocam.

Citeste mai multCiteste mai putin
ALTE DETALII
818141011751
TABELE DE MARIMI
RETUR SI RECLAMATII
RECENZII

Lasă o recenzie

  • Calitatea produsului:
Descrieți acest produs folosind cuvinte simple și scurte.
Incarca Imagini:
Trage sau incarca imagini aici sau dă clic pentru a încărca.
AI PUTEA DORI, DE ASEMENEA

Menu

Meniu

Cont client

  Autentificare

  Creaza cont nou

  Am uitat parola

_____________________

  Contul meu

  Adresele mele

  Istoric si stadiul comenzii

  Vouchere

  Formular de retur

  GDPR

_____________________

  Notice

.

Creaza un cont pentru a salva produsele favorite

Sign in

Create a free account to use wishlists.

Sign in

Vă rugăm să vă conectați mai întâi.

Conectare