×
Click for more products.
No products were found.
Click for more products.
No products were found.
×

Curve Remote Control Technolog A Watchme Black - Anne'S Desire D-227086

349,75 lei
Reference:
8435565915834
Brand:
Add to wishlist
Love500
Descriere

Dacă credeai că totul este scris despre jucăriile sexuale, te-ai înșelat. La ANNE'S DESIRE, au dus-o la următorul nivel de plăcere, un design spectaculos, precum și adăugarea tehnologiei patentate WATCHME.

Dorința Annei, în prescurtarea sa AD, este un brand elegant și senzual, care va revoluționa lumea sexualității și senzualității în următorii ani, datorită calității produselor sale, design-urilor inovatoare, capabile să captiveze pe oricine și ideilor noi pentru a găsi totalitate. plăcerea în relațiile intime.

motto-ul DORINȚA ANEI

?Filozofia noastra este savurarea totala si deplina a tuturor tipurilor de placeri sexuale. Considerăm că este un drept universal care trebuie să fie inalienabil și întotdeauna protejat. "

Cui nu-i place un orgasm bun? Nu se bucură vreunul dintre voi cele mai plăcute relații intime? Lăsați-l pe cel care nu se bucură să ridice mâna și să se simtă unic în lume, în timp ce iubitul lui îl pune la 1.000 pe oră.

Filosofia dorintei lui ANNE

Lucrăm la filozofia de a satisface clienți distinși. Pentru a face acest lucru, susținem pe deplin drepturile la plăcere pe care le avem cu toții. Astfel, ne-am născut nu doar ca ANNE'S DESIRE și producători de jucării sexuale revoluționare, ci și ca designeri de experiență care caută distracția deplină, încercând să atingă noi lumi de satisfacție pe parcurs, care debordează cele cinci simțuri.

Astfel, ANNE´S DESIRE introduce noua linie de jucarii sexuale cu tehnologie patentata WATCHME. În pre-lansare, au fost vândute 500.000 de unități împărțite în 15 țări din întreaga lume și deja am reușit să ne remarcăm în sector îmbinând luxul jucăriilor sale sexuale cu utilizarea celei mai avansate și de ultimă generație tehnologie.

Toate jucăriile ANNE'S DESIRE includ tehnologia ceas WATCHME, cu ceasul inclus și gata de utilizare cu sau fără telecomandă. Dar ce este această tehnologie?

Este un ceas inteligent sexual care te va ajuta sa controlezi jucariile sexuale ANNE'S DESIRE. Le putem împerechea cu jucării sexuale care folosesc tehnologia watchme pentru a controla vibrațiile și funcțiile jucăriei noastre sexuale AD.

Funcțiile unui ceas WATCHME

Într-un ceas WATCHME există câteva funcții remarcabile pe care le vom detalia:

  • Activați / Dezactivați vibrația.
  • Modificați modurile de vibrație
  • Modificați intensitățile în fiecare mod de vibrație.

Dar sunt jucăriile desire Annei și impermeabile?

Dorința lui Anne este desigur rezistentă la apă și va fi însoțitorul tău perfect atât într-o cadă cu hidromasaj romantică, cât și sub cearșafurile confortabile de acasă. Vibrațiile subacvatice ale acestui companion distractiv sunt percepute de multe cupluri ca fiind deosebit de intense.

ANNE'S DESIRE Curve este eleganta si confort . Designul său curbat îi permite să se adapteze la formele corpului tău atât în exterior, cât și în interior, făcând din AD CURVE o jucărie versatilă gata să satisfacă orice dorință. Dar asta nu este tot, este, de asemenea, conceput special pentru a găsi și stimula punctul G datorită formei și lungimii sale bulboase.

Vrei să-ți stimulezi clitorisul? Continuați, cu AD CURVE puteți. Vibrația sa se poate concentra asupra clitorisului tău. Un truc: folosește designul său curbat pentru a stimula diferite zone, ale tale sau ale partenerului tău.

Acest vibrator este fabricat din silicon medical flexibil și poate fi plasat confortabil și ușor pe piele. Ceea ce este special la acest produs de bunăstare sexuală este telecomanda fără fir, cu ajutorul căreia poți controla cu ușurință plăcerea de la ceas fără a întrerupe starea de excitare. Puteți selecta dintre 7 programe de vibrații interesante cu diferite grade de intensitate.

Curba dorinței lui Anne este 100% articulabilă, iar materialul său include tehnologia touch soft, o senzație extrem de moale care sporește senzația de plăcere.

Caracteristică

  • Vibrator USB reîncărcabil din silicon pentru punctul G pentru o excitare internă minunată
  • Vibrator moale cu frecvență pulsatorie
  • Silicon de calitate medicală
  • Reîncărcabil prin USB
  • 7 moduri de vibrație
  • Controlul intensității în fiecare mod
  • Ceas cu telecomandă cu tehnologie WATCHME
  • Conturat pentru a vă stimula cu precizie punctele de plăcere
  • Potrivit pentru stimularea internă și externă.
  • 100% rezistent la apă pentru o curățare ușoară și mai fierbinte decât băile fierbinți
  • Vibrator 100% vegan
  • 20 cm x 3,3 cm

În sfârșit, ANNE'S DESIRE vă oferă o garanție de 2 ani. Gata de acțiune?

Citeste mai multCiteste mai putin
ALTE DETALII
8435565915834
TABELE DE MARIMI
RETUR SI RECLAMATII
RECENZII

Lasă o recenzie

  • Calitatea produsului:
Descrieți acest produs folosind cuvinte simple și scurte.
Incarca Imagini:
Trage sau incarca imagini aici sau dă clic pentru a încărca.

Menu

Meniu

Cont client

  Autentificare

  Creaza cont nou

  Am uitat parola

_____________________

  Contul meu

  Adresele mele

  Istoric si stadiul comenzii

  Vouchere

  Formular de retur

  GDPR

_____________________

  Notice

.

Creaza un cont pentru a salva produsele favorite

Sign in

Create a free account to use wishlists.

Sign in

Vă rugăm să vă conectați mai întâi.

Conectare