×
Click for more products.
No products were found.
Click for more products.
No products were found.
×

Rune Majestic Dildo S - Vibrator Watchme Wireless Technology Compatible - Mythology D-231910

274,73 lei
Livrare in 2 - 3 zile lucratoare
Reference:
8435565935474
Brand:
Add to wishlist
Love308
Descriere

MITOLOGIE RUNE-MAJESTIC FANTASY DILDO - Conceput pentru a atrage atenția

Rune Majestic s-a despărțit la naștere de fratele său Royal, pentru a deveni candidatul ideal pentru a însoți hamul într-un finisaj irizat, fiind un set cât se poate de izbitor, atrăgând atenția oricui dorește să uimească la petrecere și să preia controlul. a partenerului tău fără a trece neobservat. La fel ca fratele său de culoare aramie, Majestic este gata să înceapă practica pegging-ului, aclamat de multe cupluri care doresc să descopere noi moduri de a face sex și de a stimula zone necunoscute până acum.

  • Marime: S
  • Lungime totala: 15,5 cm
  • Lungime inserabila: 12,5 cm
  • Diametru: 3,5 cm
  • Culoare: Argintiu
  • Vibrație super puternică (include încărcător magnetic USB)
  • Compatibil cu tehnologia wireless Watchme (ceasul cu telecomandă nu este inclus)
  • Recomandat pentru utilizare cu lubrifianți pe bază de apă
  • Include GRATUIT pliculeț WATERFEEL NATURAL 6 ml

MITOLOGIA constă dintr-o gamă de dildouri, toate din silicon high-end, disponibile în două versiuni (cu vibrații și fără vibrații) și dimensiuni diferite (S, M, L). Versiunea cu vibratie, reincarcabila, compatibila cu tehnologia Watchme.

Care sunt beneficiile utilizării MITOLOGIEI?

Să te bucuri de a face sex este, pentru mulți, un tabu, cu atât mai mult când vorbim despre practici sexuale cu unele elemente suplimentare neobișnuite sau tradiționale.

In cadrul acestor practici optionale se naste MITOLOGIA in linia jucariilor sexuale inovatoare; totuși, care sunt beneficiile utilizării acestui brand inovator și exclusiv?

Brandul MYTHOLOGY sunt obiecte care servesc atât la autostimulare (masturbare), cât și la intensificarea plăcerii cu partenerul. Este puțin cunoscut faptul că jucăriile sexuale nu servesc doar la creșterea plăcerii în sexualitatea noastră, dar ajută și la îmbunătățirea și rezolvarea disfuncțiilor sexuale. Pe de altă parte, au mai multe utilizări decât credem noi și nu trebuie să fie folosit ca înlocuitor pentru ceva, ci mai degrabă poate completa ceea ce știm deja să folosim.

În continuare, să învățăm despre beneficiile utilizării noii linii de intensificatoare de plăcere MYTHOLOGY, atât pentru uzul nostru individual, cât și atunci când suntem cu un partener și obținem plăcere în diferite moduri:

  • Descopera-te

MITOLOGIA vă permite să știți ce vă place, unde vă place și cum vă place. Vă ajută să vă cunoașteți mai bine și să descoperiți noi zone erogene și să vă bucurați de ele.

  • Explora

MYTHOLOGY oferă o gamă largă de vibratoare vibratoare realizate 100% din silicon medical care se adaptează, de asemenea, liniei Fantasy MYTHOLOGY hoologic Harness, completând o linie de vibratoare unică ca calitate, formă și prezentare.

  • Rupe monotonia

Practicarea cu MITOLOGIA îți va permite să te joci și să încerci senzații noi, rupând rutina a ceea ce suntem obișnuiți să facem.

  • Complementează-te

MITOLOGIA nu are scopul de a înlocui, ci mai ales de a completa în timpul sexului. Indiferent dacă explorarea zonelor erogene sau penetrarea însoțitoare etc.

  • Cunoaste-te

Îți va fi mai ușor să te cunoști pe tine însuți (sau pe tine însuți), în așa fel încât să știi ce îți place și ce nu-ți place și, datorită acestor informații, împărtășește cu partenerul tău ceea ce îți place sau nu. despre sex.

  • Scăpa

Este foarte important ca, pentru a folosi aceste obiective, să fii cât mai liber de judecăți sau vinovăție, deoarece bucuria de sexualitate te va ajuta să eliberezi stresul acumulat în timpul zilei, ameliorând durerile de cap, durerile de spate, ajutându-te să te simți mai bine și favorizând orgasmele tale.

  • Activati

Încercarea de MITOLOGIA vă permite să vă mențineți viața sexuală activă, bucurându-vă puțin mai mult de relațiile cu partenerul și menținând dorința vie.

Ce este marca MYTHOLOGY?

Mythologyc constă dintr-o gamă de dildo-uri, toate din silicon lichid PREMIUM, disponibile în două versiuni (cu vibrație și fără vibrații) și diferite dimensiuni (S, M, L). Versiunea vibrantă, reîncărcabilă este 100% compatibilă cu tehnologia Watchme.

Finisaje si finisaje complet unice, Feros, Duotone sau Galactic.

Finisajul și finisajul nu sunt doar vizibil deosebit, ci și pe plan intern, un silicon lichid PREMIUM inovator care își schimbă culoarea în funcție de temperatură.

Prezentare unica

Deschiderea unui produs MITOLOGIE este o experienta autentica, vizibil din exterior se vede interiorul, intr-un recipient total cilindric care iti permite sa vezi ce te poate astepta atunci cand descoperi interiorul. Într-un mod complet vizual, fiecare MITOLOGIE are niște logo-uri care vă permit să vedeți dacă are vibrație și dacă este compatibilă cu tehnologia WATCHME. (Ceasul cu telecomandă)

CE AU ÎN COMUN MITOLOGIADILDO-urile?

Cel mai evident răspuns este, desigur, dimensiunea sa, urmată îndeaproape de forma sa mai bună decât cea reală. Este noul nostru design total popular printre oamenii care au avut deja ocazia să-l încerce. Vârful dildo-urilor MYTHOLOGY este uimitor pentru masajul punctului G sau al prostatei, singur sau cu un partener. Tija fermă are suficientă flexibilitate pentru un joc ușor, iar pernele sale PREMIUM din silicon lichid în timp ce joci.

DILDO-urile MITOLOGICE AU VIBRAȚIE?

Da, toată gama MYTHOLOGY va fi disponibilă cu sau fără vibrație, gama cu vibrație va fi compatibilă cu ceasul cu telecomandă WATCHME.

POT PURT ACEST DILDO DE SILICON ÎN HAMUL?

De ce ne iei? Crezi că am proiecta acest exemplar frumos și nu te-am lăsa să-l legați? Nu numai că este grozav într-un strap-on, dar baza subțire oferă și un joc extrem de sexy. Toata gama MYTHOLOGY are un ham compatibil in marimea S/M SI L/XL.

ARE MITOLOGIA BAZĂ DE ASPIRARE?

Cu siguranță da! S-ar putea să nu arate așa, dar complet realist poate fi atașat pe suprafețe netede, plane, cum ar fi oglinzile și pereții dușului. Puteți chiar să-l lipiți pe o podea netedă și să vă jucați.

  • Amintiți-vă... MYTHOLOGY este noul vibrator Versatile.
  • O lungime incredibilă pentru a încerca diferite poziții.
  • Minunat pentru jocul cu lesă, inclusiv pentru fixare.
  • Silicon ferm, dar flexibil, cu cantitatea potrivită de elasticitate
  • Baza extra-subțire vă permite să vă apropiați mai mult decât oricând
Citeste mai multCiteste mai putin
ALTE DETALII
8435565935474
TABELE DE MARIMI
RETUR SI RECLAMATII
RECENZII

Lasă o recenzie

  • Calitatea produsului:
Descrieți acest produs folosind cuvinte simple și scurte.
Incarca Imagini:
Trage sau incarca imagini aici sau dă clic pentru a încărca.

Menu

Meniu

Cont client

  Autentificare

  Creaza cont nou

  Am uitat parola

_____________________

  Contul meu

  Adresele mele

  Istoric si stadiul comenzii

  Vouchere

  Formular de retur

  GDPR

_____________________

  Notice

.

Creaza un cont pentru a salva produsele favorite

Sign in

Create a free account to use wishlists.

Sign in

Vă rugăm să vă conectați mai întâi.

Conectare