×
Click for more products.
No products were found.
Click for more products.
No products were found.
×

Afrodita - Body Mist 6 Ml - Secretplay D-232979

49,97 lei
Reference:
8435097837048
Brand:
Add to wishlist
Love0
Descriere

Senzuala ceață feminină de corp Afrodita, cu alura erotică naturală a trufei, îți evidențiază atractivitatea sexuală, îți crește încrederea și te transformă într-o persoană mai incitantă, seducătoare și mai dorită în ochii celorlalți. Particulele biologice ale trufei, cu aroma lor, stimuleaza dorinta sexuala intr-un mod natural. Vei fi o atracție irezistibilă pentru toată lumea.

AFRODITA – BODY MIST este o ceață de corp realizată din ingrediente active pe bază de plante, care reconfortează și hidratează instantaneu pielea prin aplicarea prin spray, lăsând-o împrospătată și vizibil mai sănătoasă. Datorită absorbției rapide, ceața de corp este ideală pentru o împrospătare rapidă în timp ce îți hrănește pielea.

  • Sistem de distribuire a sticlei cu pulverizare
  • Aplicare ușoară
  • Volum: 6 ml
  • Aroma dulce de caramel
  • Pentru femei


Cum se utilizează:
Pulverizați de la o distanță de aproximativ 30 cm pe corp de câte ori doriți. Lăsați să se usuce la aer. Nu este nevoie să se răspândească. Utilizare recomandată pentru toate tipurile de piele.

Caracteristici și proprietăți:
-Oferă hidratare pielii, lăsând-o instantaneu proaspătă.
-Intareste senzatia de piele sanatoasa si suculenta datorita betainei care protejeaza impotriva deshidratarii, ajutand la echilibrarea, rehidratarea si mentinerea apei din celule, oferind protectie impotriva stresului dermic.
-Cocktailul exploziv din ingrediente active anticelulitice naturale fucus, centella asiatica, hibiscus si guarana ajuta la prevenirea si tratarea celulitei.
-Trufa hrănește pielea, iar feromonii săi naturali stimulează dorința sexuală. Cu aroma sa dulce creează o atmosferă senzuală și relaxantă în baie.
-Făcut cu ingrediente active de origine vegetală.

Ingrediente active naturale:

  • Betaină: hidratant natural, ajută la echilibrarea și rehidratarea oferind protecție pielii împotriva stresului dermic, sporind senzația de piele sănătoasă.
  • Trufa: hidratanta, hranitoare, antirid, hipoalergenica, protectie impotriva radiatiilor UV. Stimulează atractivitatea sexuală într-un mod natural.
  • Centella asiatica: stimulează vindecarea, reepitelizarea, fermitatea și protejează împotriva proceselor oxidative; vasoprotector, venotonic, anticelulitic. Are proprietăți liniștitoare, calmante, purificatoare și este un activator al circulației sângelui.
  • Hibiscus: mentine elasticitatea pielii, proprietati anti-imbatranire, antiinflamatoare, fermitate, anticelulitice si antioxidante, ofera protectie impotriva radicalilor liberi.
  • Fucus: stimuleaza circulatia si elimina toxinele, efect decongestionant si antiedem (declansator al celulitei), efect anticelulitic si regenerator.
  • Guarana: anticelulitic, reducerea acumulării lipidelor, efect lipolitic de „ardere a grăsimilor”.


Referință: 3704
EAN: 8435097837048

Compoziţie:
Aqua, Polysorbate 20, Propanediol, Parfum, Betaină, Glicerină, Extract de flori de Hibiscus Sabdariffa, Extract de frunze de Centella Asiatica, Extract de Fucus Vesiculosus, Extract de fructe Paullinia Cupana, Extract de Tuber Melanosporum, Trietanolamină, Alcool benzilic, Sorbat de potasiu, Benzocilat de sodiu, Benzocilat de sodiu Cumarină, alfa-izometil iononă, benzil cinamat.

Precauții:
-Produs cosmetic numai pentru uz extern.
- A nu se utiliza în caz de hipersensibilitate sau alergie la oricare dintre ingrediente.
-În caz de iritare întrerupeți utilizarea.
- Nu aplicați pe zona ochilor sau răni.
- Nu ingera.
-A nu se lasa la indemana copiilor.
- A se pastra intr-un loc racoros si uscat si ferit de lumina soarelui.

Citeste mai multCiteste mai putin
ALTE DETALII
8435097837048
TABELE DE MARIMI
RETUR SI RECLAMATII
RECENZII

Lasă o recenzie

  • Calitatea produsului:
Descrieți acest produs folosind cuvinte simple și scurte.
Incarca Imagini:
Trage sau incarca imagini aici sau dă clic pentru a încărca.

Menu

Meniu

Cont client

  Autentificare

  Creaza cont nou

  Am uitat parola

_____________________

  Contul meu

  Adresele mele

  Istoric si stadiul comenzii

  Vouchere

  Formular de retur

  GDPR

_____________________

  Notice

.

Creaza un cont pentru a salva produsele favorite

Sign in

Create a free account to use wishlists.

Sign in

Vă rugăm să vă conectați mai întâi.

Conectare