×
Click for more products.
No products were found.
Click for more products.
No products were found.
×

Rush Herbal Popper Spray 15 Ml - West - Cobeco D-207382

99,95 lei
Reference:
8718546540486
Brand:
Add to wishlist
Love0
Descriere

Rush Herbal Popper este un energizant natural care asigură relații sexuale mai intense. Aceste picături de energie activează energia fizică și, astfel, oferă și mai multă putere sexuală, datorită ingredientelor precum ginsengul siberian și ginkgo biloba. Experimentați cum puterea sexuală a lui Rush Herbal Popper vă oferă un high erotic, pentru o plăcere mai intensă și de neuitat.

  • Oferă potență sexuală suplimentară
  • Ginkgo Biloba îmbunătățește rezistența*
  • Experimentează un high erotic

Cum functioneazã

Acest revigorant exclusiv îmbunătățește relațiile sexuale în mod natural. Picăturile sunt ușor și rapid absorbite de organism și oferă mai multă vitalitate sexuală. Formula sa echilibrată profită de proprietățile energetice ale ingredientelor precum Ginkgo Biloba și Ginsengul Siberian. Extractul de eleuterococ, sau ginsengul siberian, este cunoscut în mod tradițional pentru proprietățile sale de vindecare, echilibrare și energizare. Extractul de Serenoa Serrulata poate promova o bună sănătate a organelor sexuale și vigoarea sexuală. Ginkgo Biloba îmbunătățește rezistența și, în paralel, energia sexuală, cu care se poate simți o dorință sexuală mai intensă.

Informații suplimentare

Este un preparat pe bază de ierburi, aminoacizi și vitamine. Un supliment alimentar nu trebuie folosit ca înlocuitor al unei alimentații variate și echilibrate și al unui stil de viață sănătos. A nu se lasa la indemana copiilor. A se pastra intr-un loc uscat la temperatura camerei.

Ingrediente

Ingrediente în 3 ml: apă, 39 mg L-arginină, 39 mg ginseng siberian (Eleutherococcus senticosus), 39 mg Serenoa repens, 39 mg merișor (Vaccinium macrocarpon), 15 mg Ginkgo biloba, 15 mg acid L-glutamic, 15 mg -alanină, 15 mg L-lizină, 15 mg EN* niacină (sub formă de nicotinamidă) (83% IR**), clorură de sodiu, conservanți: E211, E202. *EN = Echivalent Niacină. **RI = Aporturi de referință.

Utilizare

Scutura bine inainte de folosire. Nebulizați 3 ml (de la 2 până la 5 pulverizări) sub limbă cu aproximativ 15 minute înainte de efectul dorit. Nu luați mai mult de 3 ml în 24 de ore. Nu depășiți doza zilnică recomandată.

* Acest produs conține o etichetă cu instrucțiuni furnizate în următoarele limbi: /en/fr/es/it/nl/

Citeste mai multCiteste mai putin
ALTE DETALII
8718546540486
TABELE DE MARIMI
RETUR SI RECLAMATII
RECENZII

Lasă o recenzie

  • Calitatea produsului:
Descrieți acest produs folosind cuvinte simple și scurte.
Incarca Imagini:
Trage sau incarca imagini aici sau dă clic pentru a încărca.

Menu

Meniu

Cont client

  Autentificare

  Creaza cont nou

  Am uitat parola

_____________________

  Contul meu

  Adresele mele

  Istoric si stadiul comenzii

  Vouchere

  Formular de retur

  GDPR

_____________________

  Notice

.

Creaza un cont pentru a salva produsele favorite

Sign in

Create a free account to use wishlists.

Sign in

Vă rugăm să vă conectați mai întâi.

Conectare