×
Click for more products.
No products were found.
Click for more products.
No products were found.
×

Water Based Lubricant Ultra Long Lasting Travel Tube 60 Ml - Id Glide D-236927

44,95 lei
Reference:
761236103025
Brand:
Add to wishlist
Love92
Descriere

Imaginați- vă sexul fără anxietate și iritație , acest lubrifiant cu apă este perfect pentru orice ocazie, este conceput pentru a vă oferi plăcere în cel mai moale și mai stimulant mod posibil. Fabricarea sa incredibilă este realizată cu cele mai bune care te vor ajuta să menții o lubrifiere sănătoasă, de asemenea să ai o sănătate vaginală stabilă, va ajuta pereții tăi vaginali să recupereze acea umiditate naturală extrem de abundentă la care ai visat atât de mult. Cel mai bun este în componentele sale, deoarece nu conține flatos, acest lucru va garanta pătrunderea liberă, fără iritații.

Caracteristicile acestui lubrifiant minunat se bazează pe a vă oferi mai multe alternative la problemele care vă afectează. Deși lubrifierea este o parte importantă a unei relații, este, de asemenea, stabilă și de durată pentru sănătatea vaginală. Folosirea lui în compania unei jucării stimulatoare este cea mai bună opțiune pentru a descoperi mai multe despre tine, îndrăznește să faci mai mult, lubrifiantul este doar primul pas către o lume plină de aventuri de descoperit,

Pentru sentimentul natural de intimitate . Folosește-l în momentele intime dintre tine și partenerul tău pentru o experiență senzuală excepțională.

Caracteristici:

  • Baza de apa
  • Transparent, inodor, pe bază de apă
  • ID Glide este compatibil cu ultra-latex ca matasoasa si durabil
  • Formulat cu ingrediente de înaltă calitate recomandate, lubrifiantul personal ID Glide este conceput special pentru a crește plăcerea intimității
  • Compatibil cu prezervative, silicon pentru jucării,
  • Formula pentru piele sensibila.

ID produce lubrifianți personali din 1993 și sunt experți în domeniu. Lubrifianții de calitate IDs sunt special formulați pentru a crește plăcerea și confortul personal pentru o experiență intima memorabilă. Indiferent dacă sunt folosiți singuri sau cu sau fără prezervative, lubrifianții ID sunt proiectați pentru a reduce frecarea. Atunci când utilizați prezervative, lubrifierea adecvată ajută la prelungirea integrității prezervativelor și la creșterea stimulării generale.

Citeste mai multCiteste mai putin
ALTE DETALII
761236103025
TABELE DE MARIMI
RETUR SI RECLAMATII
RECENZII

Lasă o recenzie

  • Calitatea produsului:
Descrieți acest produs folosind cuvinte simple și scurte.
Incarca Imagini:
Trage sau incarca imagini aici sau dă clic pentru a încărca.

Menu

Meniu

Cont client

  Autentificare

  Creaza cont nou

  Am uitat parola

_____________________

  Contul meu

  Adresele mele

  Istoric si stadiul comenzii

  Vouchere

  Formular de retur

  GDPR

_____________________

  Notice

.

Creaza un cont pentru a salva produsele favorite

Sign in

Create a free account to use wishlists.

Sign in

Vă rugăm să vă conectați mai întâi.

Conectare