×
Click for more products.
No products were found.
Click for more products.
No products were found.
×

Hex Condoms Respect Xl 12 Pack - Lelo D-215961

99,94 lei
Reference:
7350075025006
Brand:
Add to wishlist
Love446
Descriere

Combină-te cu primul prezervativ de designer din lume.
Acum, mai mare ca niciodată, datorită cererii uriașe a clienților, HEX Respect XL este cel mai recent concept pentru a îmbunătăți oferta de prezervative de lux a LELO. Ambalat elegant pentru a se potrivi stilului de viață al utilizatorului și mai mare în toate dimensiunile, HEX Respect XL este prezervativul pentru băieții mai mari care iau sexul în serios și sunt mândri de plăcerea lor. Cu un diametru de 58 mm, Respect XL este unul dintre cele mai mari prezervative de pe piață și oferă un adevărat punct de diferență față de originalul de 54 mm. Gama HEX se referă la profunzimea alegerii.
Prezervativele LELO HEX au dat foc cu adevărat în industria de la lansarea lor în 2016. În doar un an, HEX este o marcă consacrată, disponibilă în 21.000 de puncte de vânzare din SUA, aducând moștenirea LELO de plăcere și lux în sute de mii de case. HEX este prima poveste de succes reală în această industrie de zeci de ani, iar Respect XL este punctul culminant al tuturor acestor lucrări. A doua generație a noului val de expresie sexuală sănătoasă.

LELO HEX Respect XL. Prezervativul de designer.
De la lansarea HEX Original în 2016, clienții au cerut mai multe dimensiuni, în special o dimensiune mai mare. Așadar, la cererea populară, suntem mândri să oferim Respect XL, un prezervativ cu diametrul de 58 mm. Cercetările arată că bărbații pot simți o diferență de până la 2 mm în dimensiunea prezervativelor. Diferența de 4 mm dintre Original și Respect XL, așa cum a solicitat clienții noștri, oferă puțin mai mult spațiu de respirație pentru cei care preferă o potrivire mai puțin restrictivă. Pentru că prezervativele care se potrivesc mai bine se simt mai bine.

Cum funcționează LELO HEX?
LELO HEX oferă rezistență, subțire și senzație prin structura sa revoluționară hexagonală. Este prima inovație majoră în ultimii ani, iar mass-media din întreaga lume o numește unul dintre cele mai importante progrese în tehnologia prezervativelor de zeci de ani.
Cu structura sa de 350 de hexagoane interconectate, HEX permite o senzație sexuală mai sensibilă și mai intimă, precum și o potrivire mai sigură care prinde ușor purtătorul pentru a lupta împotriva alunecării. Perfect neted la exterior, texturat la interior; țesătura hexagonală din interiorul ?exe și se întinde pentru a se potrivi într-un număr mare de forme în siguranță.

Celule individuale: Rețeaua de celule nu permite niciun compromis. Cu doar 0,045 - 0,055 mm grosime, HEX este unul dintre cele mai subțiri prezervative de pe piață.

Siguranță: HEX nu numai că îndeplinește, ci și depășește toate standardele internaționale de siguranță. În plus, testăm electronic fiecare prezervativ pe care îl livrăm pentru a asigura cea mai înaltă calitate.

Design unic: Inspirat din natură, designul se mulează pe purtător ca nimic altceva.

Statistici vitale

  • Material: Latex natural
  • Grosime: 0,045 mm Diametru: 58 mm (cu 4 mm mai lat)
  • Lungime: 195 mm (15 mm mai lung)
  • Puțin parfumat
  • Culoare naturală
  • Lubrifiat (nespermicid)
Citeste mai multCiteste mai putin
ALTE DETALII
7350075025006
TABELE DE MARIMI
RETUR SI RECLAMATII
RECENZII

Lasă o recenzie

  • Calitatea produsului:
Descrieți acest produs folosind cuvinte simple și scurte.
Incarca Imagini:
Trage sau incarca imagini aici sau dă clic pentru a încărca.
AI PUTEA DORI, DE ASEMENEA

Menu

Meniu

Cont client

  Autentificare

  Creaza cont nou

  Am uitat parola

_____________________

  Contul meu

  Adresele mele

  Istoric si stadiul comenzii

  Vouchere

  Formular de retur

  GDPR

_____________________

  Notice

.

Creaza un cont pentru a salva produsele favorite

Sign in

Create a free account to use wishlists.

Sign in

Vă rugăm să vă conectați mai întâi.

Conectare