×
Click for more products.
No products were found.
Click for more products.
No products were found.
×

INTENSE FETISH - EROTIC PLAYSET 1 WITH HANDCUFFS, BLIND MASK AND FLOGGER D-236017

82,45 lei
Reference:
8435566041457
Add to wishlist
Love0
Descriere

Setul erotic INTENSE FETISH este un ansamblu captivant conceput pentru a explora profunzimile plăcerii în lumea adulților. Acest set combină elemente esențiale de entuziasm și senzualitate: cătușe, o bandă la ochi și un bici, toate realizate din piele vegană de înaltă calitate.

Cătușele din piele vegană oferă o experiență de reținere și supunere, permițându-vă să vă predați jocului de putere cu confort și siguranță. Banda la ochi adaugă o notă de mister și anticipare, intensificând fiecare senzație și permițându-vă să vă cufundați în lumea senzorială a plăcerii. Biciul din piele vegan adaugă un element de provocare și entuziasm, permițându-vă să explorați jocul de dominație și supunere cu intensitate și creativitate.

Fiecare piesă a acestui set erotic a fost concepută meticulos de INTENSE FETISH pentru a oferi o experiență senzuală de neuitat. Alegerea pielii vegane nu numai că asigură o alternativă etică, dar adaugă și o estetică elegantă și seducătoare.

Fie că descoperi noi forme de conexiune intima sau îți extinzi orizonturile plăcerii, setul erotic INTENSE FETISH te invită să te adânci într-o lume a fanteziei și a dorinței.

FETIȘ INTENS

Bine ați venit în lumea palpitantă a FETIȘULUI INTENSE , unde dorințele voastre cele mai profunde își găsesc expresie prin produse concepute pentru a vă satisface cele mai intense fantezii. Suntem un brand care îmbrățișează diversitatea și pasiunea, oferind o gamă largă de articole pentru adulți care vă invită să explorați și să experimentați fără limite.

Citeste mai multCiteste mai putin
ALTE DETALII
8435566041457
TABELE DE MARIMI
RETUR SI RECLAMATII
RECENZII

Lasă o recenzie

  • Calitatea produsului:
Descrieți acest produs folosind cuvinte simple și scurte.
Incarca Imagini:
Trage sau incarca imagini aici sau dă clic pentru a încărca.

Menu

Meniu

Cont client

  Autentificare

  Creaza cont nou

  Am uitat parola

_____________________

  Contul meu

  Adresele mele

  Istoric si stadiul comenzii

  Vouchere

  Formular de retur

  GDPR

_____________________

  Notice

.

Creaza un cont pentru a salva produsele favorite

Sign in

Create a free account to use wishlists.

Sign in

Vă rugăm să vă conectați mai întâi.

Conectare