×
Click for more products.
No products were found.
Click for more products.
No products were found.
×

Galo Lilac Vibrator Compatible With Watchme Wireless Technology - Galatea D-218514

299,96 lei
Reference:
8425402158005
Brand:
Add to wishlist
Love481
Descriere

Colectia de produse pentru cupluri

Știați că Galatea a fost unul dintre cele mai bine vândute mărci în 2022 în gama de jucării sexuale? Nu doar consumatorii iubesc Galatea, ci și profesioniștii din întreaga lume!

TREBUIE AVEA JUCĂRII PENTRU CUPLURI.

Jucăriile sexuale marca GALATEA sunt special concepute pentru cuplurile care doresc să adauge ceva în plus la preludiu sau sexul în sine. Galatea este pentru toate acele cupluri care doresc să profite la maximum de aventurile incitante pe care le împărtășesc în dormitor și care doresc să-și atingă punctul culminant împărtășind simultan plăcerea. Galatea va fi scuza perfectă pentru cuplurile care vor să-și împărtășească momentele intime făcând Galasex fără disconfort sau inhibiții.

MASAGERI PUTERNICI.

Noile produse Galatea combină vibrațiile profunde și silentioase cu o estetică studiată, care nu este intimidantă. Design-urile moderne vor capta cu siguranță atenția și inimile oricărui utilizator care are un Galatea în viața lor.

COMPATIBIL CU TEHNOLOGIA WATCHME

DE CE UTILIZAȚI TEHNOLOGIA WATCHME?

Vă oferim motivele pentru care suntem aici și de ce lansăm un brand pentru toată lumea și pentru toate stilurile de viață.

Zi de zi, am pus tot ce știm în produsele noastre. WATCHME s-a născut din filosofia de viață, bucurie, sex și complicitate. Toate cunoștințele, abilitățile și experiența noastră. Numele nostru spune totul: WATCHME reprezintă jucării de înaltă calitate care te fac să te întorci... să te întorci pentru mai mult. Pentru ca asta să se întâmple, încercăm mereu lucruri noi. Învățăm, inovam și cercetăm noi tehnici în fiecare zi. Crearea unui nou motor sau program înseamnă găsirea stimulării potrivite pentru orice dispoziție, punct fierbinte sau corp în moduri care vorbesc de la sine.

Ne place munca noastră, de aceea trebuie să știți că WATCHME este asamblat în Sevilla. dragoste și atenție pentru a asambla produsul final care ajunge în mâinile tale. Toate procesele, lucrările de proiectare, echipamentele, fabricarea și poziționarea, le facem pe toate aici într-un singur loc pentru că acesta este scopul nostru, pentru că ne place să ne creăm jucăriile și sperăm că le veți iubi la fel de mult ca și nouă.

Noile produse GALATEA includ tehnologia de ceas WATCHME, (ceasul nu este inclus). Dar ce este această tehnologie?

Este un ceas inteligent sexual care te va ajuta sa controlezi jucariile sexuale GALATEA. Le putem sincroniza cu jucăriile sexuale care folosesc tehnologia watchme pentru a controla vibrațiile și funcțiile jucăriilor noastre sexuale.

Funcțiile unui ceas WATCHME

Într-un ceas WATCHME există câteva funcții remarcabile pe care le vom detalia:

  • Activați / Dezactivați vibrația.
  • Modificați modurile de vibrație
  • Modificați intensitățile în fiecare mod de vibrație.
  • Dar sunt și jucăriile WEARWATCH rezistente la apă?

Da, desigur, este impermeabil și va fi partenerul tău perfect atât într-o cadă cu hidromasaj romantică, cât și sub cearșafurile confortabile ale casei tale. Vibrațiile subacvatice ale acestui partener distractiv sunt percepute de multe cupluri ca fiind deosebit de intense.

Galo, o capodopera a senzatiilor erotice. Galo are trei zone de vibrații independente pentru a vă bucura de o experiență fantastică. Brațul stimulator, conturat, are propriul său motor și poate fi reglat cu ușurință prin îndoirea lui în orice locație. Galo are doua motoare, unul in bratul flexibil si altul in zona superioara. Motoare puternice și silențioase cu 10 modele de vibrații.

  • silicon antialergenic
  • 10 modele de vibrații
  • 2 motoare
  • reîncărcabil prin usb inclus
  • puternic și tăcut
  • Baterie litiu-ion
  • Usor de curatat

Galatea include acum tehnologia Watchme pentru a fi controlată de la distanță.

Numele ei spune totul, Galatea te transporta in galaxia placerii, totul incepe cu trei vibratoare pentru a demonstra ca placerea satisfacatoare exista!

Exclusivitatea și materialele de cea mai înaltă calitate, împreună cu motoarele puternice, dar silențioase, fac aceste jucării cu adevărat unice.

Până la 10 modele de vibrații pentru ca tu să simți forța Galatea de la moale la puternic, sub butoane iluminate din spate ușor de utilizat.
Silicon flexibil unic de calitate medicală care transmite vibrații, astfel încât experiența ta să atingă scopul pe care îl cauți.
Galatea este un brand premium creat special pentru femeile cu experiență încrezătoare în sine care caută un produs de calitate superioară.

INFORMAȚII DESPRE PRODUS:

  • Lungime totala: 21 cm
  • Lungime inserabila: 13 cm
  • Diametru maxim: 3,5 cm
  • Greutate: 155 grame
  • Material: Silicon si ABS
  • Culoare: liliac și alb
  • Submersibil: Da
  • Baterie: da, reîncărcabilă prin USB

Citeste mai multCiteste mai putin
ALTE DETALII
8425402158005
TABELE DE MARIMI
RETUR SI RECLAMATII
RECENZII

Lasă o recenzie

  • Calitatea produsului:
Descrieți acest produs folosind cuvinte simple și scurte.
Incarca Imagini:
Trage sau incarca imagini aici sau dă clic pentru a încărca.

Menu

Meniu

Cont client

  Autentificare

  Creaza cont nou

  Am uitat parola

_____________________

  Contul meu

  Adresele mele

  Istoric si stadiul comenzii

  Vouchere

  Formular de retur

  GDPR

_____________________

  Notice

.

Creaza un cont pentru a salva produsele favorite

Sign in

Create a free account to use wishlists.

Sign in

Vă rugăm să vă conectați mai întâi.

Conectare