×
Click for more products.
No products were found.
Click for more products.
No products were found.
×

Gigi 2 Vibrator Cool Gray - Lelo D-196413

Un vibrator de înaltă calitate, creat pentru a stimula punctul G într-un mod excepțional. Cu un vârf plat și moale, acesta permite explorarea și atingerea plăcerii intense.

Citeste mai multCiteste mai putin
744,94 lei
Reference:
7350022277885
Brand:
Add to wishlist
Love417
Descriere

Descoperă plăcerea intensă cu LELO GIGI 2 VIBRATOR COOL GREY

GIGI 2 este versiunea îmbunătățită a popularului vibrator pentru punctul G de la LELO, probabil cel mai bine revizuit obiect de plăcere creat vreodată. Dispunând de un vârf aplatizat perfect pentru a explora această zonă erogene, noile sale upgrade includ silicon și mai moale, un design complet rezistent la apă LELO GI GI 2 VIBRATOR COOL GREY este o versiune creată a celebrului vibrator pentru punctul G de la LELO. Considerat unul dintre cele mai apreciate obiecte de plăcere din lume, acest vibrator prezintă o vârf plat, perfect pentru explorarea acestei zone erogene. Upgrade-urile aduse includ un silicon și mai moale, un design complet rezistent la apă și o creștere de 100% a puterii. Fără a compromite discreția și eleganța, cele 8 modele diferite de vibrație te vor purta într-un vals al extazului, unde intensitățile plăcerii devin imposibil de descris.

LELO GIGI 2 VIBRATOR COOL GREY este un vibrator de înaltă calitate, creat pentru a stimula punctul G într-un mod excepțional. Cu un vârf plat și moale, acesta permite explorarea și atingerea plăcerii intense. Fiind complet rezistent la apă și oferind o putere dublă față de versiunea anterioară, acest vibrator te va purta într-o călătorie plină de extaz și descoperire. Cu 8 modele diferite de vibrație, poți experimenta o varietate de senzații plăcute și poți bucura de moment de plăcere absolută. Discret și elegant, este un companion perfect pentru momentele intime.

Citeste mai multCiteste mai putin
ALTE DETALII
7350022277885
TABELE DE MARIMI
RETUR SI RECLAMATII
RECENZII

Lasă o recenzie

  • Calitatea produsului:
Descrieți acest produs folosind cuvinte simple și scurte.
Incarca Imagini:
Trage sau incarca imagini aici sau dă clic pentru a încărca.

Menu

Meniu

Cont client

  Autentificare

  Creaza cont nou

  Am uitat parola

_____________________

  Contul meu

  Adresele mele

  Istoric si stadiul comenzii

  Vouchere

  Formular de retur

  GDPR

_____________________

  Notice

.

Creaza un cont pentru a salva produsele favorite

Sign in

Create a free account to use wishlists.

Sign in

Vă rugăm să vă conectați mai întâi.

Conectare