×
Click for more products.
No products were found.
Click for more products.
No products were found.
×

Harness With Dildo And Bullet Remote Control Watchme L Technology - Fetish Submissive Cyber Strap D-229274

699,92 lei
Reference:
8435565931285
Brand:
Add to wishlist
Love506
Descriere

Când vrei ca primul tău ham să arate și să se simtă ca un lucru real, hamul cu curele complet reglabil de la Fetish Submissive din gama Cyberstrap este exact ceea ce ai căutat!

Fiecare venă, fiecare ax și fiecare cap sunt lucrate manual cu atenție, cu detalii rafinate pentru a vă oferi cea mai realistă experiență imaginată vreodată.

Cyberstrap include un vibrator din silicon plăcut și realist, conceput pentru a ajunge la toate punctele tale intime.

Acest penis realist premium este într-o culoare naturală și are o siluetă cu o bază de ventuză - oferindu-vă o experiență realistă și incitantă.

Designul prezintă detalii realizate cu atenție pentru a-și spori atractivitatea naturală, în timp ce materialul cu densitate dublă oferă de două ori distracția intimă.

Exteriorul său moale la atingere și miezul solid formează o combinație irezistibilă care vă va uimi mintea cu senzația sa senzațională.

Mare sunt și calitățile sale. Cu atingerea sa matasoasa si suprafata sa placuta 100% silicon. Stimuleaza in toate situatiile; în pat, în cadă sau folosind-o cu ham. In plus, poate fi folosit fara maini asezand piciorul ergonomic pe o suprafata plana. Acesta va rămâne așa atâta timp cât este nevoie și va fi îndepărtat cu ușurință.

Fabricat din silicon lichid și ambalat într-o manieră atent revizuită, siliconul lichid inclus în CYBERSTRAP este un must-have pentru toți iubitorii de distracție realistă.

Materialul silicon lichid 100% hipoalergenic de la CYBERTRASP se remarcă prin suprafața sa mată, mătăsoasă, cu o adaptare extraordinară la corp. Finisaj premium impermeabil (IPX7).

  • Cataramele curelei asigură că nu se slăbesc în timpul distracției, în timp ce curelele au o prindere optimă care ține totul la loc.

Complet confortabil și realist, dar include și vibrații ale telecomenzii cu tehnologia WATCHME.

Toate jucăriile CYBERSTRAP includ tehnologia ceas WATCHME, cu ceasul inclus și gata de utilizare cu sau fără telecomandă. Dar ce este această tehnologie?

Este un ceas inteligent sexual care vă va ajuta să controlați jucăriile sexuale, dar le putem sincroniza și cu jucării sexuale care folosesc tehnologia watchme pentru a controla vibrațiile și funcțiile jucăriei noastre sexuale preferate.

Funcțiile unui ceas WATCHME

Într-un ceas WATCHME există câteva funcții remarcabile pe care le vom detalia:

  • Activați / Dezactivați vibrația.
  • Modificați modurile de vibrație
  • Modificați intensitățile în fiecare mod de vibrație.

Acest model de cyberstrap este mai avansat, include un vibrator cu telecomandă care se acționează simultan cu dildo-ul oferind vibrație ambelor persoane. Vibratorul este introdus în ham chiar în zona sensibilă vaginală.

Fiecare Cyberstrap este fără ftalați, fără latex, sigur pentru corp și hipoalergenic, iar inelele metalice nu sunt nichel.

Caracteristici:

  • Lungime totala: 22,5 cm
  • Lungime inserabila: 20,5 cm
  • Diametrul produsului: 4,8 cm
  • Impermeabil.
  • Materiale: Piele sintetică, Vinil, Metal, Velcro, Silicon lichid.
  • Telecomanda cu tehnologie WATCHME (ceas)
  • Foarte confortabil.

Fiecare Cyberstrap este ușor de curățat și igienic pentru o lungă perioadă de timp. Materialul flexibil alunecă frumos și adoptă rapid temperatura corpului. Dildo-ul Cyberstrap este rapid și ușor de curățat cu puțin săpun și apă caldă. Pentru o igienă completă, pulverizați apoi cu dezinfectant pentru jucării sexuale, de preferință special conceput pentru acest scop, waterfeel toycleaner.

Citeste mai multCiteste mai putin
ALTE DETALII
8435565931285
TABELE DE MARIMI
RETUR SI RECLAMATII
RECENZII

Lasă o recenzie

  • Calitatea produsului:
Descrieți acest produs folosind cuvinte simple și scurte.
Incarca Imagini:
Trage sau incarca imagini aici sau dă clic pentru a încărca.

Menu

Meniu

Cont client

  Autentificare

  Creaza cont nou

  Am uitat parola

_____________________

  Contul meu

  Adresele mele

  Istoric si stadiul comenzii

  Vouchere

  Formular de retur

  GDPR

_____________________

  Notice

.

Creaza un cont pentru a salva produsele favorite

Sign in

Create a free account to use wishlists.

Sign in

Vă rugăm să vă conectați mai întâi.

Conectare