×
Click for more products.
No products were found.
Click for more products.
No products were found.
×

Bnaughty Deluxe Unleashed Midnight Blue - B Swish D-233258

289,98 lei
Reference:
8555888500927
Brand:
Add to wishlist
Love281
Descriere

Bnaughty Deluxe Unleashed este un glonț neted, fără fir, care vă va satisface toate curiozitățile pentru ore întregi de plăcere rezistentă la apă. Utilizați telecomanda discretă și intuitivă pentru a experimenta cele 6 funcții ale acestui glonț din silicon. Bnaughty Deluxe Unleashed este o putere versatilă a plăcerii. Glonțul compact din silicon, neted și mătăsos, este rezistent la apă și perfect pentru aventurile solo sau pentru jocurile în parteneriat. Controlați toate cele 6 funcții cu telecomanda discretă cu butoane de pornire/oprire iluminate din spate și butoane funcționale, sau independent cu comenzile încorporate în glonțul însuși.

Tu decizi dacă preiei controlul sau dacă preferi să joci în cuplu! Pentru a utiliza, pur și simplu apăsați și mențineți apăsat butonul de alimentare încorporat timp de 3 secunde, o mică vibrație indică că glonțul este pornit. Pentru a o utiliza fără telecomandă, apăsați din nou butonul încorporat pentru a parcurge cele 6 funcții. Pentru a o utiliza cu telecomandă fără fir, pur și simplu apăsați butonul de pornire situat pe telecomandă, o lumină roșie de fundal indică că telecomanda este pornită. Apăsați butonul de funcție pentru a experimenta toate cele 6 funcții.

Pentru a opri, apăsați butonul de pornire situat pe telecomandă și țineți apăsat butonul de pornire încorporat pentru gloanțe timp de 3 secunde. Bnaughty Deluxe Unleashed este alimentat convenabil de 2 baterii AAA în telecomanda fără fir și 1 baterie AA în bateriile bullet nu sunt incluse. Bnaughty Deluxe Unleashed Bullet este fabricat din silicon neporos, ușor de curățat. Cel mai simplu mod de a vă curăța jucăria este cu săpun și apă caldă și lăsați-o să se usuce la aer.

  • Materiale 100% sigure pentru corp
  • 6 caracteristici puternice
  • iluminare de fundal roșie Impermeabil
Citeste mai multCiteste mai putin
ALTE DETALII
8555888500927
TABELE DE MARIMI
RETUR SI RECLAMATII
RECENZII

Lasă o recenzie

  • Calitatea produsului:
Descrieți acest produs folosind cuvinte simple și scurte.
Incarca Imagini:
Trage sau incarca imagini aici sau dă clic pentru a încărca.

Menu

Meniu

Cont client

  Autentificare

  Creaza cont nou

  Am uitat parola

_____________________

  Contul meu

  Adresele mele

  Istoric si stadiul comenzii

  Vouchere

  Formular de retur

  GDPR

_____________________

  Notice

.

Creaza un cont pentru a salva produsele favorite

Sign in

Create a free account to use wishlists.

Sign in

Vă rugăm să vă conectați mai întâi.

Conectare