×
Click for more products.
No products were found.
Click for more products.
No products were found.
×

Clitoris Stimulator With Heat Oscillation And Vibration Function Violet - Fantasy For Her D-236569

624,97 lei
Reference:
603912759655
Brand:
Add to wishlist
Love254
Descriere

În sfârșit, a găsit o jucărie care i-a bifat toate căsuțele: vibrație, împingere, răsucire, stimulare a clitorisului și încălzire. Abia aștepta să încerce Ultimate Thrusting Clit Stimulate-Her< /strong>!

Voiam să știu cum se simte să simt tot ce este pe lista ei de dorințe în același timp. El a pornit Elementul de încălzire avea să pornească. Căldura ar relaxa-o și siliconul moale ar încălzi-o uniform. Apoi, a apăsat. A apăsat butonul de vibrație și cele trei stimulatoare moi ale clitorisului au fluturat. A apăsat butonul. iar și iar pentru a previzualiza cele cinci modele vibraționale. Ea a râs. și a apăsat. El a apăsat butonul final pentru a adăuga o răsucire de împingere acestei simfonii a plăcerii. Wow! Nu a putut să mai aștepte și a pus încântat ștecherul. Clitoritul de împingere supremă o stimulează între picioarele ei.

Căldura era relaxantă. Stimulatorul de clitoris flutura în jur. Se apăsa pe clitorisul ei ca niște aripi de fluture incitante. Dar forța puternică, răsucirea și vibrația au creat combinația supremă de plăcere pentru ea. Ea știa că nu va dura mult. și că un orgasm masiv era inevitabil. S-a îndrăgostit de senzațiile intense și știa că va dori mai mult timp cu Ultimate Thrusting Clit Stimulate-Her . Orgasmul ei a zguduit-o! În timp ce ea se bucura fericită de strălucirea lui, El deja plănuia să-l folosească în cada mai târziu. Această combinație armonioasă de elemente stimulatoare a creat A fost o experiență intimă interesantă pe care abia așteptam să o încerc din nou! Este despre ea.

Instrucțiuni de utilizare: Împingerea, vibrația și temperatura pot fi utilizate simultan sau independent. Apăsare/învârtire pornire/oprire: Apăsați și mențineți apăsat butonul de sus timp de 3 secunde pentru a începe apăsarea și rotirea. Apăsați din nou pentru a parcurge 2 viteze de apăsare. Apăsați lung pentru a opri. Activare/dezactivare a vibrațiilor: apăsați și mențineți apăsat butonul central timp de 3 secunde pentru a porni sau opri. Temperatura On/Off: Apăsați și mențineți apăsat butonul de jos pentru a porni funcția de încălzire. Apăsați lung pentru a opri.

Instrucțiuni de încărcare: Your Fantasy For Her Ultimate Thrusting Clit Stimulate-Her este reîncărcabil prin USB și vine cu un cablu de încărcare magnetic. Încărcarea durează aproximativ 2 ore și, odată încărcată complet, încărcarea va dura aproximativ 2 ore.

 

INFORMAȚII SUPLIMENTARE:

  • Împingeri, întoarceri și vibrații puternice: Împinge/întoarcerea și vibrația pot fi utilizate separat sau împreună.
  • Stimularea directă a clitorisului: 3 stimulatoare vibratoare a clitorisului, 2 niveluri de putere și 5 modele de vibrații de care să te bucuri.
  • Funcția de căldură internă: încălzește rotorul la o temperatură confortabilă a corpului.
  • Reîncărcabil prin USB: gata atunci când ești! Cablu de încărcare USB magnetic pentru reîncărcare ușoară oriunde.

 

SPECIFICAȚII:

  • Lungime totala: 24,1 cm
  • Diametru: 3,4 cm
  • Lungime inserabila: 11,7 cm
  • Moduri de vibrație : 10
  • Rezistenta la apa : Impermeabil
  • Material: ABS | Silicon
  • Reîncărcabil : Da
  • Baterii : Litiu Ion
  • Numar de baterii : 1
  • Baterii incluse: Da

 

În ultimii 20 de ani, Pipedream Products a creat și dezvoltat unele dintre cele mai bine vândute produse de noutate din lume. Aceste produse includ jucării și vibrații realiste, dar și o gamă largă de gaguri, loțiuni, articole fetiș și cadouri. Pipedream este un brand american fondat în 1973, care nu are nevoie de multe introduceri, cu peste 40 de ani în sectorul jucăriilor erotice, în prezent este cel mai mare producător de produse erotice din lume, ocupând nu doar primul loc în producție, ci și în vânzări, cu sediul în California. Pionierii în marketingul produselor BDSM, de fapt sunt brandul nr. 1 în vânzări de produse pentru introducerea în Bondage. Pipedream cuprinde peste 35 de mărci erotice și a acumulat peste 70 de premii pentru calitatea și inovația sa.

Citeste mai multCiteste mai putin
ALTE DETALII
603912759655
TABELE DE MARIMI
RETUR SI RECLAMATII
RECENZII

Lasă o recenzie

  • Calitatea produsului:
Descrieți acest produs folosind cuvinte simple și scurte.
Incarca Imagini:
Trage sau incarca imagini aici sau dă clic pentru a încărca.

Menu

Meniu

Cont client

  Autentificare

  Creaza cont nou

  Am uitat parola

_____________________

  Contul meu

  Adresele mele

  Istoric si stadiul comenzii

  Vouchere

  Formular de retur

  GDPR

_____________________

  Notice

.

Creaza un cont pentru a salva produsele favorite

Sign in

Create a free account to use wishlists.

Sign in

Vă rugăm să vă conectați mai întâi.

Conectare