×
Click for more products.
No products were found.
Click for more products.
No products were found.
×

Rabbit Clitoris Stimulator With Heat Oscillation And Vibration Function Violet - Fantasy For Her D-236570

599,98 lei
Reference:
603912759679
Brand:
Add to wishlist
Love183
Descriere

S-a pornit Elementul de încălzire va porni. Căldura ar relaxa-o și siliconul moale ar încălzi-o uniform. Apoi, a apăsat butonul de vibrație și cele două stimulatoare moi de clitoris a urechii de iepure au fluturat. A apăsat iar și iar pentru a previzualiza cele șapte modele vibraționale.

Ea a râs și a apăsat. El a apăsat ultimul buton pentru a adăuga o întorsătură de împingere acestei simfonii a plăcerii. Wow! N-a mai putut să aștepte și i-a pus încântat priza. iepurele ei de silicon între picioare. Căldura era reconfortantă.

Stimulator de clitoris cu ureche de iepure flutura pe clitorisul ei cu o senzualitate incitantă. Dar impulsurile, răsucirile și vibrațiile puternice au creat combinația supremă de plăcere pentru ea. Știam că nu va dura mult și că un orgasm masiv era inevitabil. S-a îndrăgostit de senzațiile intense interne și externe ale ei și știa că va dori mai mult timp cu Silicone Rabbit Thrust pe ea.

Orgasmul ei a zguduit-o! În timp ce se bucura fericită de strălucirea lui, plănuia deja să-l folosească în cada mai târziu. Această combinație armonioasă de elemente stimulatoare a creat A fost o experiență intimă interesantă pe care abia așteptam să o încerc din nou! Este despre ea.

SPECIFICAȚII:

  • Lungime totala: 24,1 cm
  • Diametru: 3,4 cm
  • Lungime inserabila: 11,7 cm
  • Moduri de vibrație : 9
  • Rezistenta la apa : Impermeabil
  • Material: ABS | Silicon
  • Reîncărcabil : Da
  • Baterii : Litiu Ion
  • Numar de baterii : 1
  • Baterii incluse: Da

În ultimii 20 de ani, Pipedream Products a creat și dezvoltat unele dintre cele mai bine vândute produse de noutate din lume. Aceste produse includ jucării și vibrații realiste, dar și o gamă largă de gaguri, loțiuni, articole fetiș și cadouri. Pipedream este un brand american fondat în 1973, care nu are nevoie de multe introduceri, cu peste 40 de ani în sectorul jucăriilor erotice, în prezent este cel mai mare producător de produse erotice din lume, ocupând nu doar primul loc în producție, ci și în vânzări, cu sediul în California. Pionierii în marketingul produselor BDSM, de fapt sunt brandul numărul 1 în vânzări de produse pentru introducerea în Bondage. Pipedream cuprinde peste 35 de mărci erotice și a acumulat peste 70 de premii pentru calitatea și inovația sa.

Citeste mai multCiteste mai putin
ALTE DETALII
603912759679
TABELE DE MARIMI
RETUR SI RECLAMATII
RECENZII

Lasă o recenzie

  • Calitatea produsului:
Descrieți acest produs folosind cuvinte simple și scurte.
Incarca Imagini:
Trage sau incarca imagini aici sau dă clic pentru a încărca.

Menu

Meniu

Cont client

  Autentificare

  Creaza cont nou

  Am uitat parola

_____________________

  Contul meu

  Adresele mele

  Istoric si stadiul comenzii

  Vouchere

  Formular de retur

  GDPR

_____________________

  Notice

.

Creaza un cont pentru a salva produsele favorite

Sign in

Create a free account to use wishlists.

Sign in

Vă rugăm să vă conectați mai întâi.

Conectare