×
Click for more products.
No products were found.
Click for more products.
No products were found.
×

Ozzy Powerful Silicone Anal Plug - Black&Silver D-234786

169,94 lei
Reference:
8435566040320
Brand:
Add to wishlist
Love254
Descriere

Caracteristica principală a lui Black&Silver ™ OZZY este o atingere foarte moale datorită sistemului său de silicon cu dublu strat. Cu o culoare neagră, forma sa ergonomică și, mai presus de toate, sistemul său cu două straturi, Black&Silver ™ OZZY asigură o inserție ușoară, adaptându-se perfect la anatomie.

Jucaria sexuala este un dop anal vibrant cu care nu vei ramane indiferenta. Este suficient de mare și mic pentru a avea dimensiunea ideală pentru stimularea anale. Cu capătul său inel pentru fund, Black&Silver ™ OZZY a fost special conceput ca un dop anal, deși poate fi folosit și vaginal. Poți chiar să mergi mai departe și să-l folosești ca masaj, aplicând vibrațiile în diferite puncte erogene ale corpului. Tot corpul tău este sensibil! Poartă Black&Silver ™ OZZY în felul tău și explorează senzații noi.
Reîncărcabil cu o autonomie de 3 ore și 10 moduri de vibrație, ești pregătit pentru o sesiune de stimulare super plăcută. Luați plugul anal Black&Silver ™ OZZY oriunde doriți și bucurați-vă de experiența vibrantă oferită de jucăria Black&Silver

CUM SĂ-L FOLOSEASCĂ?

  • Plugul anal vibrant Black&Silver™ OZZY este foarte intuitiv de utilizat. Vă recomandăm să aplicați generos un lubrifiant pe bază de apă pe capul jucăriei și pe zona de stimulat. Apropie încet Black&Silver ™ OZZY de zona aleasă și dând cercuri mici cu jucăria, te stimulează. Odată ce ați dilatat anusul, începeți prin a introduce dopul în modul care vă oferă cea mai mare plăcere.
  • Pe lângă forma standard, îl puteți folosi și ca vibrator pentru masaj. Îl poți apropia de zonele tale erogene și te poți masa pe tine sau pe partenerul tău, folosind Black&Silver ™ OZZY ca jucărie pentru preludiu.

MATERIAL ȘI ÎNGRIJIREA

  • Black&Silver ™ OZZY este o jucărie impermeabilă din silicon medical neted, mătăsos, care este extrem de alunecos și absoarbe rapid căldura corpului. Jucăria poate fi curățată ușor cu puțin săpun sub apă caldă. Cu puțin detergent dezinfectant pentru jucării, puteți asigura ulterior o igienă deosebit de temeinică - în mod ideal, cu spray-ul de dezinfectare perfect coordonat de la Waterfeel. Pentru o plăcere maximă, utilizați întotdeauna jucăria cu unul dintre lubrifianții pe bază de apă Waterfeel care se potrivesc perfect cu produsul. Sunt disponibile în versiuni clasice, mătăsoase și calde. Compoziția vegană, pe bază de apă, protejează materialul și menține suprafața jucăriei tale frumoasă și netedă.

Caracteristici:

  • Silicon Premium de lux
  • 10 moduri de vibrație
  • Categoria submersibil IPX6
  • Material fără falați.
  • Reîncărcabil.
Citeste mai multCiteste mai putin
ALTE DETALII
8435566040320
TABELE DE MARIMI
RETUR SI RECLAMATII
RECENZII

Lasă o recenzie

  • Calitatea produsului:
Descrieți acest produs folosind cuvinte simple și scurte.
Incarca Imagini:
Trage sau incarca imagini aici sau dă clic pentru a încărca.

Menu

Meniu

Cont client

  Autentificare

  Creaza cont nou

  Am uitat parola

_____________________

  Contul meu

  Adresele mele

  Istoric si stadiul comenzii

  Vouchere

  Formular de retur

  GDPR

_____________________

  Notice

.

Creaza un cont pentru a salva produsele favorite

Sign in

Create a free account to use wishlists.

Sign in

Vă rugăm să vă conectați mai întâi.

Conectare