×
Click for more products.
No products were found.
Click for more products.
No products were found.
×

Premium Silicone Clit Stimulator - Cici Beauty D-232464

114,95 lei
Reference:
8435565937874
Brand:
Add to wishlist
Love356
Descriere

De îndată ce Stimulatorul de Clitoris Cici Beauty iese din cutia exclusivă, chiloții zboară! Pe lângă caracterul său fermecător și personalitatea îndrăzneață, acest domn se remarcă mai ales prin dimensiunea sa manevrabilă, pentru că este acolo pentru fiecare dintre aventurile tale și este alături de tine, așteaptă cu fidelitate acțiune și orgasme excesive.

MIC, DAR PUTERNIC

Dimensiunea își ascunde puterea concentrată în corpul său mic: 10 moduri de vibrație variate se combină pentru a forma un concert de vibrații care cântă toate tonurile, de la înalte la cele scăzute, iar datorită butoanelor ușor de utilizat, funcționează foarte intuitiv! ! Axul său drept cu vârful rotunjit vă răsfățează clitorisul în mod extensiv și cu o precizie maximă. Suprafața super netedă și netedă a stimulatorului de clitoris Cici Beauty impresionează printr-o senzație netedă care vă vrăjește pe tine și pe pielea ta cu fiecare truc din carte.

COMISAR SEXY ÎN MISIUNE SEDUTANTĂ

Cici Beauty Clit Stimulator se depozitează discret și galant în poșetă, rucsac sau valiză. În plus, Stimulatorul de Clitoris Cici Beauty impresionează prin forma și tija complet ergonomice: designul nobil și atemporal face ca stimulatorul plăcerii să fie o adevărată frumusețe. Cici Beauty Clit Stimulator este bucuros să vă ducă într-un tur plin de apă proaspătă! Deoarece este rezistent la apă (IPX7), este bucuros să vă însoțească în aventurile umede sub duș sau cadă.

DĂ-I PUTERE!

Bateriile încorporate în noul tău vibrator preferat îl fac reîncărcabil și, prin urmare, ecologic. Dacă doriți să vă încărcați dispozitivul de agrement cu o priză, cablul USB inclus poate fi suplimentat cu o priză standard de 5 V.

MAI DISTRACȚIE CU LUBRIFICANT

Pentru o plăcere netedă maximă, utilizați întotdeauna Cici Beauty cu unul dintre lubrifianții pe bază de apă Waterfeel sau Aqua, care se potrivesc perfect cu produsul. Acest lucru va face ca experiența dvs. să fie vesel intensă și vă va oferi un factor suplimentar de plăcere. Sunt disponibile in versiuni neutre, cu efecte reci, calde si aromate.

MATERIALE ȘI ÎNGRIJIREA

Cici Beauty Silicone are o suprafață mată satinată incredibil de flexibilă. Rezistente la apa (IPX6) si combinate cu un control ergonomic practic din acelasi material cu detalii in ABS GOLD rezistent la zgarieturi, jucariile Cici Beauty sunt usor de curatat si raman igienice o perioada indelungata. Materialul flexibil este minunat de alunecos și se încălzește rapid la temperatura corpului. Vibratorul dumneavoastră poate fi curățat rapid și ușor cu puțin săpun și apă caldă. In fine, garanteaza o igiena exhaustiva cu cateva pulverizari de dezinfectant de curatat pentru jucarii.

Bucurați-vă de jucărie la fel de mult cum ne-am bucurat să o facem pentru tine.

BRANDUL CICI BEAUTY

Cici Beauty - mult mai mult decât un brand european! Totul a început cu stimularea prin motoare inovatoare și materiale unice. Cel mai important brand de wellness sexual din lume îmbogățește acum viața amoroasă a peste 200.000 de femei, bărbați și cupluri din peste 100 de țări, cu o gamă exclusivă de produse de ultimă oră. Cu caracteristici de calitate precum silicon de înaltă calitate, garanție de 5 ani, complet impermeabil (IPX7) și motoare puternice, marca europeană de succes este întotdeauna atentă să combine tehnologia cu designul excepțional în produsele sale. Un produs asamblat în Spania cu cea mai înaltă calitate europeană.

Specificații:

  • 10 moduri de vibrație
  • motor super puternic
  • stimularea clitorisului
  • 13,0 cm x 2,0 cm
  • USB reîncărcabil
  • IPX7 rezistent la apa
  • Silicon super moale și ABS
  • Material sigur pentru corp
  • Fara ftalati
  • WATERFEEL Lubrifiant Neutru Cadou 6 ml
Citeste mai multCiteste mai putin
ALTE DETALII
8435565937874
TABELE DE MARIMI
RETUR SI RECLAMATII
RECENZII

Lasă o recenzie

  • Calitatea produsului:
Descrieți acest produs folosind cuvinte simple și scurte.
Incarca Imagini:
Trage sau incarca imagini aici sau dă clic pentru a încărca.

Menu

Meniu

Cont client

  Autentificare

  Creaza cont nou

  Am uitat parola

_____________________

  Contul meu

  Adresele mele

  Istoric si stadiul comenzii

  Vouchere

  Formular de retur

  GDPR

_____________________

  Notice

.

Creaza un cont pentru a salva produsele favorite

Sign in

Create a free account to use wishlists.

Sign in

Vă rugăm să vă conectați mai întâi.

Conectare