×
Click for more products.
No products were found.
Click for more products.
No products were found.
×

SATISFYER - SPARKLING CRYSTAL ANAL PLUG D-237600

209,94 lei
Reference:
4061504045672
Brand:
Add to wishlist
Love0
Descriere

Pregătește-te pentru acest cristal strălucitor frumos. Satisfyer Sparkling Crystal este un dop cu un design elegant din sticla solida borosilicata care iti va oferi placere. senzații noi și incitante. Bucurați-vă de jocuri la temperaturi calde sau reci: acest vibrator magnific din sticlă vă va face fericit. Fie ca ochii să strălucească.

Cu gama Satisfyer Crystals, realizată din sticlă borosilicată solidă, rezistentă la spargere, veți experimenta o stimulare senzuală la un nou nivel, totul fără vibrații.
Satisfyer Sparkling Crystal oferă o lungime considerabilă de 21 cm și este ușor de introdus datorită formei sale conice.

Baza largă garantează securitatea de care aveți nevoie pentru sesiunile dvs. solo. Două fețe pentru o plăcere deplină: textura moale pe o parte oferă o senzație plăcută de flexibilitate, în timp ce șanțurile dispuse în cercuri concentrice pe cealaltă parte oferă o stimulare suplimentară. Materialul moale al acestui plug anal din sticlă este alunecos și blând cu pielea ta.

Sticla borosilicată are, de asemenea, numeroase proprietăți care o fac perfectă pentru dispozitivele de plăcere sexuală. În ciuda durabilității, este un material foarte ușor care oferă o senzație plăcută atunci când îl ține. De asemenea, este deosebit de rezistent la majoritatea influențelor externe, inclusiv la temperaturi ridicate sau scăzute.

Datorită materialului său, poți folosi cu ușurință Satisfyer Sparkling Crystal pentru jocuri cu temperaturi calde și reci. Trebuie doar să așezi vibratorul de sticlă în apă fierbinte sau în frigider pentru câteva minute și să experimentezi cât de incitantă este căldura sau frigul pe și în interiorul corpului tău. După utilizare, puteți curăța cu ușurință acest dop frumos cu apă și puțin săpun ușor sau curățător pentru dispozitive sexuale. Așa că poate sta strălucitor pe raftul tău, așteaptă ca tu să-l porți în următoarea ta aventură.

CARACTERISTICI :

  • Sticlă borosilicată solidă
  • Bucurați-vă de jocuri la temperaturi calde și reci
  • Stimulare anale senzuală
  • Unisex: dispozitivul poate fi folosit de persoane de toate sexele
  • Utilizare sigură datorită bazei sale late
  • Usor de curatat
Citeste mai multCiteste mai putin
ALTE DETALII
4061504045672
TABELE DE MARIMI
RETUR SI RECLAMATII
RECENZII

Lasă o recenzie

  • Calitatea produsului:
Descrieți acest produs folosind cuvinte simple și scurte.
Incarca Imagini:
Trage sau incarca imagini aici sau dă clic pentru a încărca.

Menu

Meniu

Cont client

  Autentificare

  Creaza cont nou

  Am uitat parola

_____________________

  Contul meu

  Adresele mele

  Istoric si stadiul comenzii

  Vouchere

  Formular de retur

  GDPR

_____________________

  Notice

.

Creaza un cont pentru a salva produsele favorite

Sign in

Create a free account to use wishlists.

Sign in

Vă rugăm să vă conectați mai întâi.

Conectare