×
Click for more products.
No products were found.
Click for more products.
No products were found.

Mărimea plus size– sexy nu știu mărimea

Publicat cu2 Ani in urma
Love0

Mărimea plus la modă nu mai este o ficțiune. Lenjeria în XXL, 2XL sau chiar 5XL nu este deloc diferită astăzi de cea în dimensiuni mai mici. Este la fel de confortabil, frumos și senzual. O face pe femeie să se simtă încrezătoare în sine și specială. Un set de dantelă de mărime plus este baza perfectă pentru o ținută de zi cu zi. Lenjerie erotică sau o chemise de mărime plus în varianta babydoll – este o modalitate grozavă de a da foc simțurilor seara. Lenjeria sexy plus size este un succes total în colecția Obsessive!

Lenjerie XXL – frumusețe în mărime mai mare

Fiecare femeie este frumoasă, indiferent de dimensiunea ei. Suntem convinși de asta aici, la Obsessive, de aceea ne asigurăm că doamnele de mărime plus găsesc lenjerie care să le facă să se simtă super speciale . Lenjerie confecţionată din materiale delicate, cu croi care subliniază atuurile corpului lor, care este, de asemenea, confortabilă, astfel încât să se poată bucura să o poarte toată ziua. Suntem mândri că la intimitis avem lenjerie sexy plus size pentru fiecare ocazie. Chiloții Sharlotte din dantelă cu talie înaltă în negru și chiloții Drimera bleumarin vor funcționa perfect ca piesa vestimentară de bază. Pantalonii scurti sexy Cecilla si Idilla vor fi ideali in zilele in care vrei sa te simti extra feminina, in timp ceTanga Tienesy cu fundita din satin este cea mai buna alegere pentru o seara in doi. Nimic nu va fi mai bun la încălzirea atmosferei din dormitorul tău! Cea mai frumoasă lenjerie plus size este disponibilă pe intimitis.ro

Camasute , desuuri si halate sexy in marimea Plus Size

O camasuta elegantă arată uimitor în orice mărime. Mica rochie neagra clasica Yollanda este cel mai bine vandut model din colectia Obsessive. Este, de asemenea, dovada că o chemise de mărime plus poate fi sexy și universală. Această rochie mini neagră îmbrățișează delicat corpul, scoțând în evidență curbe feminine senzuale, subliniind în același timp frumos decolteul și expunând picioarele. La fel ca orice rochie neagră, arată cel mai bine atunci când este purtată cu o pereche de tocuri stiletto clasice negre.

Pentru o ieșire de seară, tot ce trebuie să faci este să adaugi niște accesorii la modă: o pereche de cercei sau un colier, și îți faci un look de petrecere! Dacă îl împerechezi cu ciorapi opaci și un blazer simplu negru, se va transforma într-o ținută la modă pentru o seară elegantă. Sau poate un babydoll de mărime plus este treaba ta? Arata si fenomenal! Babydoll alb ultrafeminin Girlly în combinație cu un tanga sau Sweetia lejeră și transparentă https://intimitis.ro/# va fi motivul pentru care partenerul tău nu-l va putea lua. ochii de la tine.

Sau ce zici de un halat? Un halat negru elegant este ceva ce ar trebui să ai mereu în dulap. Este la îndemână în serile de iarnă când vrei să crești temperatura din dormitor. Veți găsi o selecție grozavă de căsuțe și chemise de mărime plus pe intimitis.ro

Care sunt tendințele în dimensiunea Plus Size ?

Absolut totul! În colecția Obsessive fiecare model de lenjerie arata la modă într-o dimensiune mai mare. La Obsessive.pl vei găsi seturi de lenjerie din dantelă care te vor face să te simți feminină, dar și confortabilă pe tot parcursul zilei. Ciorapi negri universali cu o curea eleganta pe care ii poti purta la fiecare rochie mini si maxi pe care o ai in dulap.

Un corset negru seducător care va face inima bărbatului tău să bată mai repede. Există și o cămașă de noapte în roșu aprins – și nu numai una, ci câteva dintre ele, pentru ca fiecare femeie să-și găsească modelul perfect. Lenjeria în mărimile XXL, 2XL și 3XL arată extrem de sexy și senzuală. Vă lasă să vă simțiți dorit, iar la Obsessive.pl există mult mai multe opțiuni de lenjerie plus mărimi. Exemplu? Body negru Moketta . Atunci când este asociat cu pantaloni simpli de țigară negri sau o fustă elegantă, va arăta ca un top din dantelă ucigaș!

Lenjerie de mărime Plus Size, sexy și la modă

Pe intimitis.ro, fiecare femeie care poartă o mărime plus va găsi lenjerie senzuală XXL, care o va face să cadă peste cap. Lenjerie care o va face să se simtă atrăgătoare, uimitoare și atrăgătoare. Indiferent dacă merge pe dantelă romantică, modele florale delicate sau buline cochete. Indiferent dacă este uimită de negru atemporal, verde misterios sau alb subtil. Un lucru este sigur – în lenjeria de pe intimitis.ro se va simți cum nu sa simtit niciodata. Și va dori să-l poarte în fiecare zi.

Lasa un Comentariu
Leave a Reply

Menu

Meniu

Cont client

  Autentificare

  Creaza cont nou

  Am uitat parola

_____________________

  Contul meu

  Adresele mele

  Istoric si stadiul comenzii

  Vouchere

  Formular de retur

  GDPR

_____________________

  Notice

.

Creaza un cont pentru a salva produsele favorite

Sign in

Create a free account to use wishlists.

Sign in

Vă rugăm să vă conectați mai întâi.

Conectare