×
Click for more products.
No products were found.
Click for more products.
No products were found.
×

Eol Pheromone Parfum 10 Ml - Confidence - Eye Of Love D-235008

119,97 lei
Reference:
818141011119
Brand:
Add to wishlist
Love0
Descriere


Parfumul CONFIDENCE pentru bărbați este ideal pentru a fi folosit pe tot parcursul zilei. Are o ușoară aromă de mosc cu ușoare note de vanilie. Poti folosi parfumul acestei game in acele momente in care se doreste o mai buna acceptare sau comunicare. Fie la serviciu, la universitate sau pur și simplu în timp ce bei o cafea cu prietenii. Fii mai popular, ai mai multă încredere și obține mai mult succes la locul de muncă. Aplică parfumul pe încheieturi, în spatele urechilor și lângă claviculă.

Dacă doriți să creșteți funcția naturală a feromonilor, aplicați puțin sub buric. Linia de parfumuri cu feromoni pentru bărbați EOL sunt făcute cu gândul la omul de astăzi. Cu un ambalaj cu design sobru si elegant, parfumurile sunt potrivite si pentru orice barbat si este posibil sa alegi unul in functie de momentul din zi in care vrei sa il folosesti.

  • Încrederea este special formulată pentru bărbații care doresc să atragă femeile. Este timpul să-ți arăți latura aventuroasă; versiunea a ta care rămâne calmă, cool și adunată indiferent de situație. Impresionează-ți fata cu farmecul tău purtând apa de colonie Confidence Pheromone.
  • Cu o combinație de arome de mosc îmbietoare, susținute de nuanțe de iasomie și miere, această colonie vă va scoate cu siguranță cele mai bune trăsături. Infuzat cu feromoni, vei intoarce capetele oriunde te duci. Fie că ești în căutarea dragostei, dacă încerci să creezi conexiuni autentice sau speri să-i oferi partenerului tău ceva nou pentru a găsi atractivitate, încrederea este perfectă pentru job.

Vă recomandăm să îl folosiți ca colonie zilnică. Nu numai că vă va arăta cele mai bune calități, dar vă va ajuta să vă simțiți mai bine, completându-vă aspectul zilnic și pregătindu-vă pentru succes. Încrederea este parfumul perfect pentru a stimula curajul oricărui bărbat. Lasă-mă să-l ridic și pe al tău.

Notele de vârf și de mijloc, un amestec de mosc de miere, se întâlnesc și sunt îmbogățite cu elemente de citrice pentru a se exprima și mai proaspete și colorate. O nouă senzație aromatică se desfășoară în notele de bază, datorită irezistibilei iasomie și a notelor moi de infuzie de vanilie – un material bogat, inspirator și seducător, creând un parfum aromatic profund intens și aventuros.

Parfumurile Eye of Love transmit o stare de seducție elegantă, inspirată de bărbatul care atrage cu magnetism înnăscut, seduce fără provocare și îmbină autenticitatea cu ușurința de a fi. Noul parfum lemnos, Confidence evocă starea de seducție intensă, dar fără efort.

Încrederea este special formulată pentru bărbații care doresc să atragă femeile. Este timpul să-ți arăți latura aventuroasă; versiunea a ta care rămâne calmă, cool și adunată indiferent de situație. Impresionează-ți fata cu farmecul tău folosind apa de colonie Confidence Pheromone.

Cu o combinație de arome de mosc primitoare, susținute de nuanțe de iasomie și miere, această colonie vă va evidenția cu siguranță cele mai bune trăsături. Infuzat cu feromoni, vei intoarce capetele femeilor oriunde te duci. Fie că ești în căutarea dragostei, dacă încerci să creezi conexiuni autentice sau speri să-i oferi persoanei însemnate ceva nou pentru a găsi atractiv la tine, încrederea este perfectă pentru job.

Vă recomandăm să o purtați ca colonie zilnică. Nu numai că vă va prezenta cele mai bune calități, ci vă va ajuta să vă simțiți mai bine, completându-vă aspectul de zi cu zi și pregătindu-vă pentru succes. Încrederea este parfumul perfect pentru a stimula curajul oricărui bărbat. Lasă-l să-l ridice și pe al tău.

Notele de vârf și de mijloc, un amestec de mosc de miere, sunt găsite și îmbogățite cu elemente de citrice pentru a se exprima și mai proaspete și colorate. O nouă senzație de miros se desfășoară în notele de bază, datorită iasomiei irezistibile și a notelor moi de infuzie de vanilie – un material bogat inspirator și seducător, creând un parfum aromat profund intens și aventuros.

Parfumurile Eye of Love transmite o stare de seducție elegantă, inspirată de bărbatul care atrage cu magnetism înnăscut, seduce fără provocare și îmbunătățește autenticitatea cu ușurința de a fi. Noul parfum lemnos, Confidence evocă starea de spirit a unei seducții intense, dar fără efort.

Citeste mai multCiteste mai putin
ALTE DETALII
818141011119
TABELE DE MARIMI
RETUR SI RECLAMATII
RECENZII

Lasă o recenzie

  • Calitatea produsului:
Descrieți acest produs folosind cuvinte simple și scurte.
Incarca Imagini:
Trage sau incarca imagini aici sau dă clic pentru a încărca.
AI PUTEA DORI, DE ASEMENEA

Menu

Meniu

Cont client

  Autentificare

  Creaza cont nou

  Am uitat parola

_____________________

  Contul meu

  Adresele mele

  Istoric si stadiul comenzii

  Vouchere

  Formular de retur

  GDPR

_____________________

  Notice

.

Creaza un cont pentru a salva produsele favorite

Sign in

Create a free account to use wishlists.

Sign in

Vă rugăm să vă conectați mai întâi.

Conectare