×
Click for more products.
No products were found.
Click for more products.
No products were found.
×

Eol Pheromone Parfum 10 Ml - Romantic - Eye Of Love D-235009

119,97 lei
Reference:
818141011126
Brand:
Add to wishlist
Love0
Descriere

Parfumul ROMANTIC pentru bărbați este ideal pentru acele întâlniri mai intime sau pentru a ieși cu prietenii și a socializa când se lasă noaptea. Acest parfum poate fi folosit zilnic si este special formulat pentru a fi folosit noaptea cand iesi la o petrecere sau cand ai o intalnire.

Cu acest parfum ROMANTIC vei atrage fara indoiala mult mai multe femei decat in mod normal. Când te întâlnești cu mai mulți oameni, vei fi în centrul atenției și vei atrage toate privirile. Acest parfum te va ajuta să fii mai romantic decât de obicei. Aplică parfumul pe încheieturi, în spatele urechilor și lângă claviculă.

Dacă doriți să creșteți funcția naturală a feromonilor, aplicați puțin sub buric. Linia de parfumuri cu feromoni pentru bărbați EOL sunt făcute cu gândul la omul de astăzi. Cu un ambalaj cu design sobru si elegant, parfumurile sunt potrivite si pentru orice barbat si este posibil sa alegi unul in functie de momentul din zi in care vrei sa il folosesti.

Te pregătești pentru o primă întâlnire cu femeia visurilor tale? Te pregătești pentru o noapte distractivă cu partenerul tău? Duceți romantismul la următorul nivel cu Romance Pheromone Cologne.
Conceput pentru bărbații care doresc să atragă femeile, acest amestec senzual de arome pământești și iarbă de lămâie îți va accentua personalitatea și va atrage atenția partenerului tău toată noaptea.

Luați în considerare lichenul, iarba de lămâie și cuișoarele amestecate cu geranium, lemn de santal și mentă, toate stratificate pe o bază subtilă de vanilie, iasomie și cedru. Combinată cu feromonii infuzați în parfum, senzualitatea va curge natural. Veți emana încrederea pe care ați avut-o întotdeauna, cu un impuls de a vă ajuta întâlnirea sau partenerul să recunoască și să-și amintească lucrurile care v-au adus împreună.

Această colonie este un nou amestec olfactiv captivant, sugerând eleganța romantismului cu nonșalanța ușoară a tinereții, transmisă de salvie în inima sa aromată.

Mirosul comunică cu senzualitate: o eleganță rară legată direct de romantism. Senzual și atractiv, creează un răspuns emoțional la prima atingere.

Citeste mai multCiteste mai putin
ALTE DETALII
818141011126
TABELE DE MARIMI
RETUR SI RECLAMATII
RECENZII

Lasă o recenzie

  • Calitatea produsului:
Descrieți acest produs folosind cuvinte simple și scurte.
Incarca Imagini:
Trage sau incarca imagini aici sau dă clic pentru a încărca.
AI PUTEA DORI, DE ASEMENEA

Menu

Meniu

Cont client

  Autentificare

  Creaza cont nou

  Am uitat parola

_____________________

  Contul meu

  Adresele mele

  Istoric si stadiul comenzii

  Vouchere

  Formular de retur

  GDPR

_____________________

  Notice

.

Creaza un cont pentru a salva produsele favorite

Sign in

Create a free account to use wishlists.

Sign in

Vă rugăm să vă conectați mai întâi.

Conectare