×
Click for more products.
No products were found.
Click for more products.
No products were found.
×

Rewolingo Vibrator With Tongue - Rewolution D-228564

165,10 lei
Reference:
8435565924485
Brand:
Add to wishlist
Love383
Descriere

VIBRATOR EXTERN SUPER PUTERNIC

Energizează-ți viața sexuală cu acest vibrator dinamic pentru limbă! Vârfurile REWOLINGO flutură pe clitoris și pe buze cu fiecare vuiet al motorului său puternic și profund. Mișcarea sa ritmică stimulează fluxul sanguin și crește sensibilitatea, făcând vibrația mai distractivă ca niciodată!

CE FACE REWOLINGO SPECIAL?

Mișcarea dinamică a limbii REWOLINGO îi face vibrația mai puternică, îi crește entuziasmul și crește sensibilitatea, permițându-i să se simtă mai mult ca niciodată. Explorați o varietate de senzații, de la percuția sălbatică a vârfurilor în mișcare împotriva punctelor sensibile până la vibrații. Puteți chiar să-l puneți în funcțiune cu o vibrație de bază și o ușoară atingere și apoi să amplificați vibrația și mișcarea acestui puternic vibrator clitoridian atunci când doriți să treceți la treabă.

CUM FOLOSesc REWOLINGO?

În primul rând, acest vibrator extern este o jucărie pentru clitoris. Vă recomandăm să încercați să plasați vârfurile în locuri diferite, de fiecare parte a clitorisului, cu un vârf pe orificiul vaginal, în jurul buzelor și să găsiți modalitatea preferată de a vibra cu REWOLINGO.

Este, de asemenea, o jucărie grozavă pentru bărbat! Pune niște lubrifiant între vârfuri și glisează-l în sus și în jos pe penisul partenerului tău în timp ce te concentrezi asupra glandului. Un sentiment spectaculos!!

POT UTILIZA ACEST STIMULATOR PUTERNIC CU UN PARTENER?

Îl înveselim! Un lucru interesant despre REWOLINGO este că se adaptează cu ușurință între corpurile lor, în timp ce mânerul său cu buclă îl face ușor de ținut în timpul sexului de cuplu. Dacă ești cineva care nu poate obține suficiente vibrații puternice, o poți face cu un partener. Într-o jucărie suficient de mică încât să nu fii nevoit să te miști stângaci în jurul ei. Vă recomandăm să utilizați un lubrifiant suplimentar, precum aqua lubrifiant, WATERFEEL sau NINA KIK, disponibil în versiuni clasice, mătăsoase sau cu efect de căldură.

Toate jucăriile Rewolution sunt, desigur, rezistente la apă și vor fi partenerul tău perfect atât într-o cadă cu hidromasaj romantică, cât și sub cearșafurile confortabile ale casei tale. Vibrațiile subacvatice ale acestui companion distractiv sunt percepute de multe cupluri ca fiind deosebit de intense.

In plus, deoarece vibratorul este rezistent la apa (IPX6), te poate insoti si in cele mai umede locuri, precum dus sau cada. Dacă Rewolingo rămâne fără suflare, bateriile încorporate pot fi reîncărcate folosind cablul de încărcare magnetic inclus.

Caracteristici

 • Vibrator pentru clitoris sau penis!
 • 10 moduri de vibrație de la moale la foarte puternic
 • Silicon de calitate medicală
 • Baterie litiu-ion
 • Reîncărcabil cu încărcător magnetic.
 • IPX6 / Submersibil submersibil.
 • Conturat pentru a vă stimula cu precizie punctele de plăcere
 • Potrivit pentru stimularea externă
 • 100% rezistent la apă pentru o curățare ușoară și mai fierbinte decât băile mai fierbinți
 • Măsuri; 123 x 57 x 57 mm
 • Timp de încărcare de 90 de minute pentru 80 de minute de plăcere autentică!
 • Vibrator 100% vegan

Din ce se inspiră REWOLUTION?

Cu mult înainte ca mișcarea feministă să dea primele lovituri în timpul Revoluției Franceze, au existat femei de mare putere, inteligență și cu autoritatea de a schimba lumea; o realizare care are dublu merit, ținând cont de vremea în care au trăit mulți dintre ei.

Exemplul acestor femei a arătat o ruptură în modelul social impus de clasele conducătoare și de autoritatea politică, regală sau ecleziastică a momentului: aceea a femeilor fiind supuse puterii bărbaților. Deși nu toate au lucrat în mod conștient pentru mișcarea pentru drepturile egale, au contribuit la inspirarea unei transformări morale și culturale în ceea ce privește rolul femeilor în societate.

Rewolution este inspirat de Revoluția Franceză adaptată epocii actuale. O revendicare a drepturilor pentru egalitate sub toate aspectele.

Avortul, relațiile interrasiale, sexul în afara căsătoriei, filmele erotice și pornografice, petrecerile sexuale, planificarea familială și, mai presus de toate, accesul facil la diferite metode contraceptive ajung să ne aducă pe deplin în revoluția sexuală. Una care, acum, are femeile în frunte. Bărbații le-ar fi putut avea pe ale lor în trecut și bineînțeles că au fost invitați la el, dar numai odată cu eliberarea femeilor s-a putut produce o schimbare reală în societatea noastră.

În ultimele decenii, femeile au decis în mod voluntar și deschis să devină mame singure, în timp ce își croiesc drum prin cariera profesională, datorită unei autonomii care nu mai este descurajată. Acest stil de viață este întărit și mai mult de apariția tehnicilor de reproducere in vitro la începutul anilor 1980.

Al doilea val de feminism ajută la propulsarea celui de-al treilea, la începutul anilor 1990, aducând noi probleme la masă, cum ar fi ecofeminismul, feminismul lesbian și feminismul trans. Femeia începe să ia măsuri în probleme care, în ciuda faptului că erau derivate din propria ei revoluție sexuală, erau încă controlate de bărbați.

Istoria revoluției sexuale a femeilor continuă să avanseze în prezent, condusă acum de un al patrulea val de feminism născut în ultimul deceniu și care urmărește să dărâme fisurile unei societăți macho care luptă împotriva flagelurilor precum hărțuirea sexuală sau violența împotriva femei. femei.

Nu contează din ce generație ești. Cu toții suntem protagoniști ai revoluției sexuale și de aceea am creat REWOLUTION !! Alătură-te mișcării feministe și alătură-te revoluției sexuale!

Citeste mai multCiteste mai putin
ALTE DETALII
8435565924485
TABELE DE MARIMI
RETUR SI RECLAMATII
RECENZII

Lasă o recenzie

 • Calitatea produsului:
Descrieți acest produs folosind cuvinte simple și scurte.
Incarca Imagini:
Trage sau incarca imagini aici sau dă clic pentru a încărca.

Menu

Meniu

Cont client

  Autentificare

  Creaza cont nou

  Am uitat parola

_____________________

  Contul meu

  Adresele mele

  Istoric si stadiul comenzii

  Vouchere

  Formular de retur

  GDPR

_____________________

  Notice

.

Creaza un cont pentru a salva produsele favorite

Sign in

Create a free account to use wishlists.

Sign in

Vă rugăm să vă conectați mai întâi.

Conectare