×
Click for more products.
No products were found.
Click for more products.
No products were found.
×

Rewopulse Flexible Vibrator G-Point Stimulator - Rewolution D-228563

159,96 lei
Reference:
8435565924478
Brand:
Add to wishlist
Love349
Descriere

Combinația dintre un motor neobișnuit de puternic și dimensiunea acestui vibrator realizat din silicon complet flexibil de înaltă calitate, de asemenea, pe interior, face din acest vibrator puternic un punct culminant absolut în colecția ta.

Datorită corpului său din silicon cu un interior puternic, vibrațiile puternice și profunde sunt distribuite ideal pe tot arborele și stimulează într-un mod incredibil și intens. Tehnologia sa flexibilă din silicon asigură că prinde rapid temperatura corpului și se adaptează perfect la fiecare colț al corpului într-un mod flexibil.

Delicios, delicios, delicios: Am dragoste în mine... Tu și punctul tău G cauți un prieten care să lase soarele să strălucească pentru tine în nopțile reci? Atunci am dori să vă prezentăm REWOPULSE . Acest vibrator curbat cu poftă te răsfăță cu construcția senzuală, vârful înclinat și cele 10 programe de vibrații. Într-un liliac vesel și cu o suprafață netedă Silk Touch, te ridică într-o altă lume atunci când îți atinge pielea.

Ce spun prietenii REWOPULSE care au încercat-o?

  • „Recomandare clară, jucăria este foarte drăguță, are un motor puternic și o dimensiune bună.”
  • ?Cand scoti acest vibrator punct G de pe noptiera, soarele va iesi in dormitorul tau! Perfect pentru a începe ziua cu bună dispoziție. "

Vă recomandăm să utilizați un lubrifiant suplimentar, precum lubrifiantul marca AQUA, WATERFEEL sau NINA KIKÍ disponibil în versiuni clasice, mătăsoase sau cu efect de căldură.

Toate jucăriile Rewolution sunt, desigur, rezistente la apă și vor fi partenerul tău perfect atât într-o cadă cu hidromasaj romantică, cât și sub cearșafurile confortabile de acasă. Vibrațiile subacvatice ale acestui companion distractiv sunt percepute de multe cupluri ca fiind deosebit de intense. In plus, deoarece vibratorul este rezistent la apa (IPX6), te poate insoti si in cele mai umede locuri, precum dus sau cada.

Dacă Rewopulse rămâne fără suflare, bateriile încorporate pot fi reîncărcate folosind cablul de încărcare magnetic inclus. Dispune de Vibrator pentru clitoris și punct G!

  • 10 moduri de vibrație de la moale la foarte puternic
  • Silicon de calitate medicală? Baterie litiu-ion
  • Reîncărcabil cu încărcător magnetic.
  • Impermeabil IPX6 / Submersibil.
  • Conturat pentru a vă stimula cu precizie punctele de plăcere
  • Potrivit pentru stimularea externă și internă.
  • 100% rezistent la apă pentru o curățare ușoară și mai fierbinte decât băile fierbinți
  • Dimensiuni: 14,0 x 4,0 x 3,5 cm
  • Timp de încărcare de 60 de minute pentru 80 de minute de adevărată plăcere!
  • Vibrator 100% vegan
  • În cele din urmă, REWOLUTION vă oferă o garanție de 2 ani. Gata de acțiune?

Din ce se inspiră REWOLUTION?

Cu mult înainte ca mișcarea feministă să dea primele lovituri în timpul Revoluției Franceze, au existat femei de mare putere, inteligență și cu autoritatea de a schimba lumea; o realizare care are dublu merit, ținând cont de vremea în care au trăit mulți dintre ei.

Exemplul acestor femei a arătat o ruptură în modelul social impus de clasele conducătoare și de autoritatea politică, regală sau ecleziastică a momentului: aceea a femeilor fiind supuse puterii bărbaților. Deși nu toate au lucrat în mod conștient pentru mișcarea pentru drepturile egale, au contribuit la inspirarea unei transformări morale și culturale în ceea ce privește rolul femeilor în societate.

Rewolution este inspirat de Revoluția Franceză adaptată epocii actuale. O revendicare a drepturilor pentru egalitate sub toate aspectele.

Avortul, relațiile interrasiale, sexul în afara căsătoriei, filmele erotice și pornografice, petrecerile sexuale, planificarea familială și, mai presus de toate, accesul facil la diferite metode contraceptive ajung să ne aducă pe deplin în revoluția sexuală. Una care, acum, are femeile în frunte. Bărbații le-ar fi putut avea pe ale lor în trecut și bineînțeles că au fost invitați la el, dar numai odată cu eliberarea femeilor s-a putut produce o schimbare reală în societatea noastră.

În ultimele decenii, femeile au decis în mod voluntar și deschis să devină mame singure, în timp ce își croiesc drum prin cariera profesională, datorită unei autonomii care nu mai este respinsă. Acest stil de viață este întărit și mai mult de apariția tehnicilor de reproducere in vitro la începutul anilor 1980.

Al doilea val de feminism ajută la propulsarea celui de-al treilea, la începutul anilor 1990, aducând noi probleme la masă, cum ar fi ecofeminismul, feminismul lesbian și feminismul trans. Femeia începe să ia măsuri cu privire la probleme care, deși sunt derivate din propria revoluție sexuală, erau încă controlate de bărbați.

Istoria revoluției sexuale a femeilor continuă să avanseze în prezent, condusă acum de un al patrulea val de feminism născut în ultimul deceniu și care urmărește să dărâme fisurile unei societăți macho care luptă împotriva flagelurilor precum hărțuirea sexuală sau violența împotriva femei. femei.

Nu contează din ce generație ești. Cu toții suntem protagoniști ai revoluției sexuale și de aceea am creat REWOLUTION !! Alătură-te mișcării feministe și alătură-te revoluției sexuale!

Citeste mai multCiteste mai putin
ALTE DETALII
8435565924478
TABELE DE MARIMI
RETUR SI RECLAMATII
RECENZII

Lasă o recenzie

  • Calitatea produsului:
Descrieți acest produs folosind cuvinte simple și scurte.
Incarca Imagini:
Trage sau incarca imagini aici sau dă clic pentru a încărca.

Menu

Meniu

Cont client

  Autentificare

  Creaza cont nou

  Am uitat parola

_____________________

  Contul meu

  Adresele mele

  Istoric si stadiul comenzii

  Vouchere

  Formular de retur

  GDPR

_____________________

  Notice

.

Creaza un cont pentru a salva produsele favorite

Sign in

Create a free account to use wishlists.

Sign in

Vă rugăm să vă conectați mai întâi.

Conectare