×
Click for more products.
No products were found.
Click for more products.
No products were found.
×

Rewomagic Stimulator - Rewolution D-228558

339,77 lei
Reference:
8435565925246
Brand:
Add to wishlist
Love524
Descriere

Rewomagic îți excită zona de plăcere ca nimic altceva. Femeile au știut întotdeauna că cel mai bun mod de a se răsfăța cu plăcerea este cu mișcarea circulară a vârfului degetului. REWOMAGIC face acea mișcare dovedită și mai bună, astfel încât să puteți experimenta o mare varietate de senzații noi și minunate. Ce spun clienții noștri?

  • „Diferit și mai intens decât orice altceva”.
  • — Uau, sunt sigur că mă vei lăsa să ajung în locurile potrivite.
  • "Uimitor! Un orgasm în mai puțin de un minut și trei în mai puțin de zece!"

Da, unii oameni vor trebui să se obișnuiască cu designul Rewomagic-ului, arată foarte diferit. Unii spun că nu este atât de sexy, dar criticii indică o eficiență care demonstrează contrariul. Rewomagic conduce femeile la un orgasm intens, chiar și femeile care întâmpină dificultăți în atingerea orgasmului găsesc acest produs foarte util. Este un plus grozav pentru cuplurile cărora le place să se joace. Nu judeca o carte dupa coperta!

Cum functioneaza

REWOMAGIC se rotește în cercuri mici, aplicând pulsuri minunate și unice de plăcere pe o zonă mică a corpului (vaginului) în același timp. Fiecare zonă senzorială din jurul, lângă și chiar pe butonul de pe clitoris are un sentiment unic de plăcere și numai REWOMAGIC vă permite să măriți pentru a experimenta fiecare. Vârful mic al REWOMAGIC și mânerul subțire cu vibrații îl fac ușor de ținut cu o singură mână.

Pentru ca tu sau partenerul tău să te poți bucura în multe poziții și în timp ce faci dragoste. REWOMAGIC are și funcția de vibrator și experimentează o acțiune completă. Joacă-te cu vârful subțire al REWOMAGIC pentru a stimula și încălzi zona și a termina cu vibratorul. Un orgasm extraordinar!!

Vă recomandăm să utilizați un lubrifiant suplimentar, cum ar fi aqua lubrifiant, WATERFEEL sau NINA KIKo disponibil în versiuni clasice, mătăsoase sau cu efect de căldură. Toate jucăriile Rewolution sunt, desigur, rezistente la apă și vor fi partenerul tău perfect atât într-o cadă cu hidromasaj romantică, cât și sub cearșafurile confortabile ale casei tale. Vibrațiile subacvatice ale acestui companion distractiv sunt percepute de multe cupluri ca fiind deosebit de intense.

In plus, deoarece vibratorul este rezistent la apa (IPX7), te poate insoti si in cele mai umede locuri, precum dus sau cada. Dacă REWOMAGIC rămâne fără suflare, bateriile încorporate pot fi reîncărcate folosind cablul de încărcare USB inclus.

Caracteristici

  • Vibrator pentru clitoris si vagin.
  • Vibrator moale cu frecvență pulsatorie
  • Superinte vibrații dense profunde
  • Silicon de calitate medicală
  • Baterie litiu-ion
  • USB reîncărcabil
  • IPX7 sn mexic
  • 10 moduri de vibrație pe mâner
  • 5 moduri de vibrație pentru clitoris
  • Conturat pentru a vă stimula cu precizie punctele de plăcere
  • Potrivit pentru stimularea internă și externă.
  • 100% rezistent la apă pentru o curățare ușoară și mai fierbinte decât băile mai fierbinți
  • Vibrator 100% vegan
  • Pentru a finaliza REWOLUTION vă oferă o garanție de 2 ani. Gata de acțiune?

Din ce se inspiră REWOLUTION?

Cu mult înainte ca mișcarea feministă să-și dea primele colecții în timpul Revoluției Franceze, au existat femei de mare putere, inteligență și cu autoritatea de a schimba lumea; o realizare care are dublu merit, ținând cont de vremea în care au trăit mulți dintre ei. Exemplul acestor femei a dat seama despre o prăbușire a modelului social impus de clasele conducătoare și de autoritatea politică, reală sau ecleziastică a vremii: că femeia era condiționată de puterea bărbaților. Deși nu toate au lucrat în mod conștient pentru mișcarea pentru drepturile egale, au contribuit la inspirarea transformării morale și culturale în ceea ce privește rolul femeilor în societate. Rewolution este inspirată de revoluția franceză adaptată timpului de astăzi. O revendicare a drepturilor pentru egalitate în toate privințele.

Avortul, relațiile interrasiale, sexul în afara căsătoriei, cinematografia erotică și pornografică, petrecerile sexuale, planificarea familială și, mai ales, accesul facil la diferite metode contraceptive ajung să ne aducă în revoluția sexuală. Unul care, acum, are femeile în frunte. Bărbații ar fi putut avea propriile lor în trecut și bineînțeles că au fost invitați la el, dar numai odată cu eliberarea femeilor a putut veni o schimbare reală în societatea noastră.

În ultimele decenii, femeile au decis în mod voluntar și deschis să devină mame singure pe măsură ce își croiesc drum în carieră datorită autonomiei care nu mai este nevăzută.

Acest stil de viață este întărit și mai mult de apariția tehnicilor de reproducere in vitro la începutul anilor 1980. Al doilea val de feminism ajută la propulsarea celui de-al treilea, la începutul anilor 1990, punând pe masă teme noi precum ecofeminismul, feminismul lesbian și trans-feminismul. Femeile începe să ia scrisori cu privire la probleme care, în ciuda faptului că erau derivate din propria ei revoluție sexuală, erau încă controlate de bărbați.

Istoria revoluției sexuale a femeilor continuă să avanseze în prezent, condusă acum de un al patrulea val de feminism născut în ultimul deceniu și care își propune să doboare greutățile unei societăți sexiste care luptă împotriva flagelurilor precum hărțuirea sexuală sau violența împotriva femeilor.

Nu contează din ce generație ești. Cu toții suntem protagoniști ai revoluției sexuale și de aceea am creat REWOLUTION!! Alătură-te mișcării feministe și alătură-te revoluției sexuale!

Cui nu-i place un orgasm bun? Nici unul dintre voi nu se bucură de cele mai plăcute relații intime? Fie ca el să ridice mâna dacă nu se bucură și se simte unic în lume, în timp ce iubitul lui îl pune la 1.000 pe oră.

Citeste mai multCiteste mai putin
ALTE DETALII
8435565925246
TABELE DE MARIMI
RETUR SI RECLAMATII
RECENZII

Lasă o recenzie

  • Calitatea produsului:
Descrieți acest produs folosind cuvinte simple și scurte.
Incarca Imagini:
Trage sau incarca imagini aici sau dă clic pentru a încărca.

Menu

Meniu

Cont client

  Autentificare

  Creaza cont nou

  Am uitat parola

_____________________

  Contul meu

  Adresele mele

  Istoric si stadiul comenzii

  Vouchere

  Formular de retur

  GDPR

_____________________

  Notice

.

Creaza un cont pentru a salva produsele favorite

Sign in

Create a free account to use wishlists.

Sign in

Vă rugăm să vă conectați mai întâi.

Conectare