×
Click for more products.
No products were found.
Click for more products.
No products were found.
×

Rewoflex Flexible G-Point Stimulator Vibrator - Rewolution D-228557

174,72 lei
Reference:
8435565925239
Brand:
Add to wishlist
Love409
Descriere

VIBRATOR PENTRU STIMULARE PUNCTUL G

Toată libertatea unei jucării alimentate cu baterii, fără a sacrifica puterea! REWOFLEX are cel mai puternic motor cu baterie de pe piață, datorită tehnologiei noastre patentate rewobattery+

CE FACE REWOFLEX SPECIAL?

REWOFLEX este căptușit cu margini din silicon care se unduiesc pe punctul tău G, oferindu-ți un masaj profund la fiecare mișcare. Este, de asemenea, foarte puternic, cu vibrația de bas profundă și zgomotătoare pe care clienții noștri le iubesc. Am proiectat un vibrator care menține un nivel constant de putere pe toată durata de viață a bateriei, în loc să devină din ce în ce mai puțin puternic pe măsură ce bateria se epuizează.

Ce este punctul G?

Probabil ați auzit de punctul G, împreună cu acesta este „cheia” pentru a obține un orgasm vaginal uimitor. Este real? Răspunsul este complicat. Punctul Grufenberg, cunoscut sub numele de punctul G, a fost descoperit de dr. Beverly Whipple când a observat că a face mișcarea „să vină aici” cu degetele de-a lungul interiorului vaginului a produs un răspuns fizic la femei. El a simțit că această regiune ar putea fi cheia femeilor pentru a atinge orgasmul în timpul sexului. Cu toate acestea, este important să clarificați că punctul G nu este cu adevărat o parte diferită a anatomiei dumneavoastră. De fapt, într-un studiu din 2017, cercetătorii au încercat să găsească punctul G fără a-l realiza. În loc să fie un punct separat în vagin, punctul G face parte din zona clitorisului. Aceasta înseamnă că atunci când stimulezi punctul G, de fapt stimulezi o parte a clitorisului, care este mult mai mare decât ni s-a făcut să credem. Se dovedește că centrul de dimensiunea unui bob de mazăre unde se unește buza interioară este de fapt doar vârful clitorisului și este împărțit în două „rădăcini” care pot avea aproximativ patru inci lungime. În plus, această regiune poate varia în funcție de fiecare femeie, ceea ce explică de ce poate fi adesea dificil de localizat. Cu toate acestea, atunci când este stimulat, punctul G poate provoca ejaculare feminină (da, acest lucru este real) și poate ajuta femeile să atingă un orgasm vaginal.

Cu REWOFUN, am descoperit cum să vă găsim cu ușurință punctul G. căldură. Toate jucăriile Rewolution sunt, desigur, rezistente la apă și vor fi partenerul tău perfect atât într-o cadă cu hidromasaj romantică, cât și sub cearșafurile confortabile ale casei tale. Vibrațiile subacvatice ale acestui companion distractiv sunt percepute de multe cupluri ca fiind deosebit de intense. In plus, deoarece vibratorul este rezistent la apa (IPX7), te poate insoti si in cele mai umede locuri, precum dus sau cada. Dacă Rewoflex rămâne fără suflare, bateriile încorporate pot fi reîncărcate folosind cablul de încărcare USB inclus.

Caracteristici

  • Vibrator pentru punctul G.
  • Vibrator moale cu frecvență pulsatorie
  • Vibrații profunde superintense
  • Silicon de calitate medicală
  • Baterie litiu-ion
  • USB reîncărcabil
  • IPX7
  • 10 moduri de vibrație
  • Conturat pentru a vă stimula cu precizie punctele de plăcere
  • Potrivit pentru stimularea internă și externă
  • 100% rezistent la apa pentru o curatare usoara
  • Dimensiuni: 22,0 x 3,2 x 3,2 cm
    • Lungime inserabila: 15,0 cm
  • Vibrator 100% vegan
  • Pentru a finaliza REWOLUTION vă oferă o garanție de 2 ani. Gata de acțiune?

Din ce se inspiră REWOLUTION?

Cu mult înainte ca mișcarea feministă să-și dea primele colecții în timpul Revoluției Franceze, au existat femei de mare putere, inteligență și cu autoritatea de a schimba lumea; o realizare care are dublu merit, ținând cont de vremea în care au trăit mulți dintre ei. Exemplul acestor femei a dat seama despre o prăbușire a modelului social impus de clasele conducătoare și de autoritatea politică, reală sau ecleziastică a vremii: că femeia era condiționată de puterea bărbaților. Deși nu toate au lucrat în mod conștient pentru mișcarea pentru drepturile egale, au contribuit la inspirarea transformării morale și culturale în ceea ce privește rolul femeilor în societate. Rewolution este inspirată de revoluția franceză adaptată timpului de astăzi. O revendicare a drepturilor pentru egalitate în toate privințele.

Avortul, relațiile interrasiale, sexul în afara căsătoriei, cinematografia erotică și pornografică, petrecerile sexuale, planificarea familială și, mai ales, accesul facil la diferite metode contraceptive ajung să ne aducă în revoluția sexuală. Unul care, acum, are femeile în frunte. Bărbații ar fi putut avea propriile lor în trecut și bineînțeles că au fost invitați la el, dar numai odată cu eliberarea femeilor a putut veni o schimbare reală în societatea noastră.

În ultimele decenii, femeile au decis în mod voluntar și deschis să devină mame singure pe măsură ce își croiesc drum în carieră datorită autonomiei care nu mai este nevăzută.

Acest stil de viață este întărit și mai mult de apariția tehnicilor de reproducere in vitro la începutul anilor 1980. Al doilea val de feminism ajută la propulsarea celui de-al treilea, la începutul anilor 1990, punând pe masă teme noi precum ecofeminismul, feminismul lesbian și trans-feminismul. Femeile începe să ia scrisori cu privire la probleme care, în ciuda faptului că erau derivate din propria ei revoluție sexuală, erau încă controlate de bărbați.

Istoria revoluției sexuale a femeilor continuă să avanseze în prezent, condusă acum de un al patrulea val de feminism născut în ultimul deceniu și care își propune să doboare greutățile unei societăți sexiste care luptă împotriva flagelurilor precum hărțuirea sexuală sau violența împotriva femeilor.

Nu contează din ce generație ești. Cu toții suntem protagoniști ai revoluției sexuale și de aceea am creat REWOLUTION!! Alătură-te mișcării feministe și alătură-te revoluției sexuale!

Cui nu-i place un orgasm bun? Nici unul dintre voi nu se bucură de cele mai plăcute relații intime? Fie ca el să ridice mâna dacă nu se bucură și se simte unic în lume, în timp ce iubitul lui îl pune la 1.000 pe oră.

Citeste mai multCiteste mai putin
ALTE DETALII
8435565925239
TABELE DE MARIMI
RETUR SI RECLAMATII
RECENZII

Lasă o recenzie

  • Calitatea produsului:
Descrieți acest produs folosind cuvinte simple și scurte.
Incarca Imagini:
Trage sau incarca imagini aici sau dă clic pentru a încărca.

Menu

Meniu

Cont client

  Autentificare

  Creaza cont nou

  Am uitat parola

_____________________

  Contul meu

  Adresele mele

  Istoric si stadiul comenzii

  Vouchere

  Formular de retur

  GDPR

_____________________

  Notice

.

Creaza un cont pentru a salva produsele favorite

Sign in

Create a free account to use wishlists.

Sign in

Vă rugăm să vă conectați mai întâi.

Conectare