×
Click for more products.
No products were found.
Click for more products.
No products were found.
×

SATISFYER - ENDLESS FUN MULTI VIBRATOR 3 BLUE D-223873

247,90 lei
Reference:
4061504001036
Brand:
Add to wishlist
Love0
Descriere

Nu vrei să alergi până la capătul curcubeului pentru a-ți găsi norocul? Nici tu nu ai nevoie de asta, pentru că este la doar un clic distanță de tine! Versatil și Satisfyer Multifun 3 îți aduce bucurie pură sub forma a peste 33 de utilizări posibile între cearșaf și nu numai că te lasă să respiri aer proaspăt în timpul tău solo, ci și în dragostea ta reciprocă, pentru că norocul este cunoscut a fi dublu atunci când impartit!

Pe lângă diversitatea sa, valorile interioare ale acestei jucării incitante de dragoste inspiră și: În corpul curbat al Satisfyer Multifun 3 cu 3 motoare puternice! Acestea se așează pe capătul inferior al arborelui voluminos, inserabil și pe brațele mobile ale jucăriei. Cele 10 programe de vibrații de la ambele capete pot fi controlate separat, pentru 100 de combinații de vibrații copleșitoare care cu adevărat nu lasă nimic de dorit! Suprafata moale din silicon medical rasfata pielea cu o atingere moale.

ȘI MAI MULTE CĂI DE A VENI

Capul mobil al Satisfyer Multifun 3 poate fi rotit la 180 de grade, astfel încât jucăria versatilă de dragoste poate fi instalată în toate jocurile și pozițiile. În timpul jocului solo, farmecul norocos stimulează inteligent clitorisul, sfarcurile sau buzele, dar oferă și vibrații rădăcinii penisului sau glandului. În actul de iubire împreună, vă puteți răsfăța persoana iubită și pe cale vaginală sau anală cu una dintre cele două extreme. Bineînțeles, jucăria este perfectă și pentru cuplurile de homosexuali: în acest fel, aceștia pot introduce unul dintre brațele mobile în timp ce pătrund pe persoana iubită cu axul voluminos. Satisfyer Multifun 3 poate fi plasat cu ușurință pe axul penisului în timpul actului sexual, amândoi vă puteți bucura deja de plăcerea de aici!

Satisfyer Multifun 3 este rezistent la apă și, prin urmare, este bucuros să vă însoțească în aventurile pline de viață în cadă și duș.

MAI MULTI LUBRIFICANTI DISTRACTI

Pentru o plăcere maximă, folosește-ți întotdeauna jucăria cu unul dintre lubrifianții pe bază de apă Waterfeel care se potrivesc perfect cu produsul. În acest fel, experiența ta va fi intens umedă și vei obține un factor suplimentar de varietate. Sunt disponibile în versiunile clasice, mătăsoase și calde. Compoziția vegană pe bază de apă este netedă cu materialul și păstrează suprafața satinată a farmecului său plăcută și netedă.

Caracteristici:

  • Cap cu un unghi de rotație de 180 de grade
  • 100 de combinații vibrante
  • Ipx7 rezistent la apa
  • Baterie litiu-ion
  • Peste 29 de opțiuni de utilizare
  • Impermeabil
  • 3 motoare puternice
  • Curățare ușoară
  • Cablu de încărcare USB magnetic
Citeste mai multCiteste mai putin
ALTE DETALII
4061504001036
TABELE DE MARIMI
RETUR SI RECLAMATII
RECENZII

Lasă o recenzie

  • Calitatea produsului:
Descrieți acest produs folosind cuvinte simple și scurte.
Incarca Imagini:
Trage sau incarca imagini aici sau dă clic pentru a încărca.

Menu

Meniu

Cont client

  Autentificare

  Creaza cont nou

  Am uitat parola

_____________________

  Contul meu

  Adresele mele

  Istoric si stadiul comenzii

  Vouchere

  Formular de retur

  GDPR

_____________________

  Notice

.

Creaza un cont pentru a salva produsele favorite

Sign in

Create a free account to use wishlists.

Sign in

Vă rugăm să vă conectați mai întâi.

Conectare