×
Click for more products.
No products were found.
Click for more products.
No products were found.
×

Wells Plug Silicone Anal Rotator Remote Control - Black&Silver D-234784

274,73 lei
Reference:
8435566040313
Brand:
Add to wishlist
Love245
Descriere

Rotatorul Black&Silver™ Welss™ stimulează punctul P prin intermediul telecomenzii cu margelele sale interne și vibrațiile. Baza lată asigură siguranță în orice moment. Corpul îngust, conic, este fabricat din silicon moale, prietenos cu corpul

De ce Black&Silver™ Welss™ vă oferim 6 motive exclusive care vă vor trimite să căutați aceste margele anale cu atingere mătăsoasă și vibrații

  • Silicon prietenos cu corpul
  • Programe intensive de rotație
  • unisex
  • Rezistent la apă (IPX6)
  • De asemenea, poate fi folosit fără a fi nevoie de o telecomandă.
  • Varietate infinită de programe prin telecomandă.
  • modul șoaptă
  • Baterie litiu-ion
  • Cablu de incarcare magnetic USB inclus
  • Usor de curatat
  • IPX6
  • 3 ani garantie

DEscoperiți Black&Silver™ Welss™

Dubla stimulare anale cu telecomanda Rotator Black&Silver™ Welss™
Un vibrator anal cu adevărat talent pentru a vă oferi plăcere Dubla emoție cu stimuli diferiți de la două motoare puternice. Un dop voluminos care masează prostata cu vibrațiile sale. În plus, lanțurile de perle rotative stimulează suplimentar anusul. Cele 10 programe diferite de vibrații pot fi operate intuitiv cu un buton cu o singură atingere.
Un dispozitiv senzual din silicon

Ștefa se inserează cu ușurință datorită vârfului subțire și conic și a bazei sale late asigură o prindere fermă. Utilizați un lubrifiant pe bază de apă pentru a profita la maximum de acest vibrator anal unisex. Cu lubrifiant, introducerea dispozitivului de silicon moale este și mai confortabilă. Lubrifianții din gama largă de produse Waterfeel™ sunt complementul ideal pentru jocul senzual. Un dop vibrant unisex pentru plăcere fără

Folosește-l la baie sau la duș, finisajul său impermeabil cu protecție (IPX6) este perfect pentru el. Controlați Rotatorul Black&Silver™ Welss™ cu telecomanda. Conectați-vă mufa la Spotify pentru a vă bucura de ritmul muzicii preferate sau creați-vă propriile modele de vibrații pentru a vă personaliza experiența. Oferă partenerului tău controlul asupra vibratorului pentru a te pierde într-un moment de poftă.

CURĂȚARE

  • Curățați bine jucăria înainte și după fiecare utilizare cu apă caldă și săpun ușor.

DEPOZITARE

  • Păstrați jucăria Black&Silver™ Welss™ într-un loc ferit de praf și țineți-o departe de jucăriile din alte materiale. Evitați să-l lăsați în lumina directă a soarelui și NU îl expuneți NICIODATĂ la căldură extremă.

SFATURI DE UTILIZARE

  • Black&Silver™ Welss™ recomandă utilizarea lubrifianților pe bază de apă precum Waterfeel™, Aqua™, Bioaqua™, Aquatravel™ sau Coquette™ pentru o introducere ușoară și lină a tuturor produselor din silicon. Nu utilizați lubrifianți siliconici, uleiuri sau creme cu orice produs din silicon, deoarece acestea pot degrada materialul produsului și pot limita performanța și durata de viață a acestuia.

3 ANI GARANȚIE

  • Această garanție se aplică tuturor produselor Black&Silver™ Welss™ achiziționate de la data de achiziție inițială a produsului respectiv. Această garanție nu acoperă daune cauzate de o utilizare greșită sau altă utilizare decât cea prevăzută și descrisă în manualul de instrucțiuni al produsului, uzura normală, modificarea, utilizarea nerezonabilă, service-ul de către agenții de service neautorizate sau pierderea sau deteriorarea bateriilor sau bateriilor. amovibil.
Citeste mai multCiteste mai putin
ALTE DETALII
8435566040313
TABELE DE MARIMI
RETUR SI RECLAMATII
RECENZII

Lasă o recenzie

  • Calitatea produsului:
Descrieți acest produs folosind cuvinte simple și scurte.
Incarca Imagini:
Trage sau incarca imagini aici sau dă clic pentru a încărca.

Menu

Meniu

Cont client

  Autentificare

  Creaza cont nou

  Am uitat parola

_____________________

  Contul meu

  Adresele mele

  Istoric si stadiul comenzii

  Vouchere

  Formular de retur

  GDPR

_____________________

  Notice

.

Creaza un cont pentru a salva produsele favorite

Sign in

Create a free account to use wishlists.

Sign in

Vă rugăm să vă conectați mai întâi.

Conectare